Tucc gonul1984 normalde adet olmama beş gün vardı ben kan verdim sonrasında zaten gecikmem oldu adet olmadan hamile olduğumu öğrendim ☺️
gonul1984 Tucc canım sonrasında adet gördün mü yoksa yok.24 haftalığım yazmışsın.0.100 gördükten sonra adet gördünmü yoksa gecikme mi oldu
Serraa gonul1984 canım ben adetime 2 gün varken kan verdim 3.1 çıktı sonuç doktor yok dedi bana sonra test yaptım silik çıktı adetim iki gün geçti kan verdim tekrar 81.93 çıktı sonra adetim 6 gün geçince tekrar verdim 800 çıktı şuan doktor hamilesin dedi kalp atışını duyucam inşallah yakında😊
miranbeyinmothersi gonul1984 hamile maalesef değilsin tıbben hamile olabilmen için 5 ve üzer olması lazım
gonul1984 miranbeyinmothersi Sayğılar çok erken yaptırmıştım geç döllenme gibi bir durumda var tıpta canım.
miranbeyinmothersi gonul1984 umarım geç döllenmedir, ben daha önce 0.200 gördüm ama hamile değildim tubben 5 olması lazım. 2999 değeri gördüm ve hamile olduğuma inanamamıştım. Hevesini kırmakta değil amacım inşallah hamilesindir güzel hberlerini alırız
Hempol gonul1984 ben zaten yarın nöbetçiyim de ama dediğim gibi utanıyorum kan testi vermeye o yüzden önce idrar testi veririm ona göre kan alırım ama dediğin gibi içimdeki şüphe de mahvediyor yarın haber veririm idrar testi aldığımda 🤗
gonul1984 Mltm07 Dow sendromu denildi sıvı alındı karnımdan netleşti ve aldırmalısın dediler yaşamaz yaşasada 1 sene sürmez.aldırmadım yiyicek ekmeği yokmuş demek melek oldu oğlum 2017 senesinde😪Rabbim 2 evladımı esirgesin Maşallah 1 kız 1 oğlum var öncesinden