gonul1984 incisu Benim yazdıklarımın sonucu mu üstüne görmek gibi mi yazmışsınız?işte sizlerin hepinizin yorumları olumlu olumsuz hepsi benim için değerli kimseye darılmam🥰🥰🥰🥰🥰
incisu gonul1984 evet canım üstüne görmüş olabilirsin yada her ay adet kanı Farklı olabilir sen kendini daha iyi tanırsın değerinin yükselir inşallah ama düşük bi ihtimal ama umarım hamilesindir 🙏❤️
gonul1984 incisu Hayırlısı neyse o olsun doğuran karnımız olduktan sonra bu ay diyer ay fark etmez.ya öyle bir şüpheye düştüm işte yoksa 2 çocuk var bende Rabbim yolunu gözleyenlere versin biran önce hasretinde olanlar İnşallah Amin Ecmain İçten Duamdır Hak eden Her Kadına🤲
gonul1984 incisu Benim adetim günü gününe saati saatineydi 5 gün geciktim artı tüm belirtiler artı kusma garip bir durum yani.0.100 de 12 adet görecektim 17 si gördüm ya 13 ağustosta kan tahlilinde bu sonuç çıktı sağlık ocağı şüphelendi mi ne yine gelirsin dedi.Hayırlısı Tabiki….🥰
Hempol gonul1984 seni çok iyi anlıyorum vücudunda tuaflık var ve bunu hissediyorsun bende senin gibi bu ay o kadar değişik oldu ki adetim kahve rengi ve pembe sulu akıntılar sadece bir Kere kırmızı kanama gördüm bende de şüphe oldu her zamankinden daha azdı kanamam ve 3 . Günü sağ kasıkta ağrılar başladı adetim bitti adet olacakmış gibi ağrılar girdi ve bildiğin bulantı yaşadım insan bir acaba diyor açıkçası
gonul1984 Hempol Durum ne sende ya benimki aşırı garıp yumurtlama çatlamadan şimdiye kadar yani adetim 4 gün sürdü bitti hala aynı belirtiler devam ediyor birde aşırı baş ağrısı.yani psikoloji olamaz diye düşünüyorum çünkü aklıma gebelik hiç getiermedim.HAYIRLISI ARTIK yarın netleşicem yada Salı☺️
gonul1984 @ Hempol aynısını hala yaşıyorum canım hakkımızda hayırlısı hasretinde olanlara Rabbim biran Önce Nasip Etsin Sonra Bana İnşallah Amin🤲
Hempol gonul1984 bende şöyle aşırı iştahım var normalde çok yemek yemem ama şuan yiyorum hatta göbeğim çıktı yemek yemekten karın şişliği de var bulantı da genelde yemekten sonra oluyor. Adettin üçüncü günü kan baktırdım hormonlarıma dedim hcg de baktırayım düşük çıktı ondan sonra ümidi kestim ama araştırdığıma göre de böyle adet görüş gibi olup hamile kalan çok varmış hatta kendi annemde dahil buna bilemiyorum ne yapsam
gonul1984 Hempol Aynı yazdıkların bende de var işte sizde yine mide bulanıyor ben geri çıkarıyorum karnımda şiş kilomu aldım diyom ve iştahimda arttı.sizde düşük derken ne kadar çıktı belki yükselir🤲
Hempol gonul1984 amin amin inşallah Allah büyük ol derse olur 🤗 yarın bende idrar testi yaparım içimde kalmasın diye 🤗
gonul1984 Hempol mutlaka haber et hatta uğraşma idrar testiyle kan testi kesin sonuç bende geç döllenme olduysa ve artı erken kantahlil verimişimdir büyük ihtimal oldan 0.100 çokmıştı 1 gün gecikmeye bu değer çıkması normal kan testinde bile 1 hafta 10 gün sonr gel diyorlar yani her kadın vicudu aynı değil sende cıkar bende cıkmaz erken bende çıkar sende çıkmaz bu böyle.Hayırlısı olsun yarın sabah 9 buçukta kalk beraber gidelim kan tahliline gebelik yoksa bile içimiz rahat olur en azından idrar testine güven olmaz canım
annesinin_beybisi gonul1984 aynılarını yaşadım 1 hafta gecikti test yaptım çıkmadı normalde 6 gün regl olurken 3 gün dolu dolu regl oldum ama şüphelendim hep 6 gün olurdu ve test yaptım belirgin bir sekilde çift çizgiydi gerçi birkax gün sonra kimyasal olduğunu öğrendim ama olsun sonuçta hamileydim tecrübemi yazmak istedim ☺
Hempol gonul1984 <1 yazıyor aslında sağlıkçıyım elimin altında kan aldırma olayıda insan utanıyor sürekli kan aldırınca 😅 evet sizin kusmalar varmış inşallah sağlıklı gebelik oluşmuştur . Ben geçen ay kimyasal yaşadım 16 gün kahverengi akıntılarda dahil kanama sürdü belki dedim ondan bu ay böyle oldu birde döngüm değişmedi 28 gün sonra adet oldum
canoldunbebegim Bende o şekilde düzensiz adetler görüyordum kan gibide değil, test verdim kansızlık çıktı sizdede bişeylerin eksikliğinin belirtisi olabilir dediğiniz değer aşırı düşük yoktur malesef ama yinede içiniz rahat etsin haftaya tekrar test verin
gonul1984 canoldunbebegim Herşey normal kan b12 ve folikasit ilacı kullanıyorum.Doktor alttan baktiğinda herşey yolunda duvar kalınlığı falan iyi dedi yumurtlama çatlama süper maşallah dedi🧿Hatta benim isteyimle klomen yazdı temmuz 28,30 da iki yumurtam oldu ikiside 21 le çatladı 1 ci tutmamışsa da 2 ci tutmuşdur diye düşünüyorum ve geç dölleme olayınıda düşünüyorum hayırlısı
Tucc gonul1984 adet olmuşsunuz çok düşük bi ihtimal ama bence Siz gidip yeniden kan verin bende ilk kan verdiğimde 0,100 dü 5 gün sonra gittim birdaha verdim değerlerim yükselmişti şuan çok şükür 24 haftalığız umarım sizde hamilesinizdir ☺️
Babykuzucuk Tucc 0.100 lük sonucunuz regl günümü verdiniz yoksa gecikincemi verdiniz öğrenebilirmiyim 🙏
gonul1984 Tucc ya ciddi olmamazsınız şaka yapıyorsunuz dimi?Yarın mutlaka gidicem zaten bakalım Hayırlısı……
gonul1984 Tucc Detaylı anlatırmısınız size zahmet.Rabbim sağlık Sıhatle kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah Amin🤲Banada dua edermisiniz🥰