Seymanurkaracavus 10 gündur Çok fazla bulantim var kusmuyorum ama sabahlari safra cıkıyor bulantidan hic birşey yiyemiyorum su bile icemiyorum yerimdem kalkamiyorum acile gitsem serum verirlermi😭😭
[silindi] Seymanurkaracavus veriyolar diye biliyorum hem bulantın için hepde su kaybın olduğu takıyolar sanırım
elfmoom Seymanurkaracavus ben 1 ayda 5 kilo verdim yine de serum takmadılar pandemi var bebeği de seni de riske atamayız bu serum belirli süre iyi gelir sonra yine devam edersin kusmaya dedi doktor. gece 2 adet prilam içiyorum sabah uyanınca dramamine akşam bir daha dramamine içiyorum.. yine de tam olarak geçmiyor ama insani boyutlarda bulanıyor :)
elfmoom Seymanurkaracavus bitmese de hiç sorun değil yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun :) ama çok kusmakta iyi değil bi doktora gidin ilaçsız düzelmiyor
Neseay Seymanurkaracavus ben 18. Haftadayım hala bulantılarım geçmedi ilaç kullanıyorum geçirmedi ama azaltıyor en azından birşeyler giyebiliyorum🙁
eezgitturk Seymanurkaracavus merhaba bende 8. Haftadayim benimde yeni bulantilarim basladi zor bisey valla allah hepimize yardim etsin 🙏
Seymanurkaracavus Neseay ilk oglumda olmamisti bulantilarim bunda oluyor😔 artık sabredicez baska yapicak birsey yok
Neseay Seymanurkaracavus bol bol su için ve temiz havada yürüyüş yapın bulantı ilacı da iyi geliyor Rabbim şifa versin inşallah sağlıkla☺️