Hdiska Merhaba hanımlar ben 9 haftalık hamileyim ve son 4 5 gündür karnım kocaman görünüyo yani 4 5 aylık gibi bide ikinci gebeliğim ilkte 20 haftadan sonra göbeğim oldu önceden bı tık göbeğim vardı ama böyle olunca korktum doktora gitsem mi acaba
Neseay Hdiska ben o ağrılar yüzünden reglim gecikti kesin gelcek diye yaptığım testlerin hiçbirine inanmadım doktora gittim ultrasonda keseyi gördü hala inanamadım bebek 8 haftalıktı hala eşime regli olcam kesin gecikti diyordum😂 bizim bebek sahibi olabilme maceramız biraz zorlu oldu belki de o yüzden 🤲
Nazli_ayar Hdiska gaz birikmis olabilir benim ilk gebeligim o haftalarda hafif bı şişlik vardi sonra geçti. Sade maden suyu tüketin
Neseay Hdiska eğer başka bir riskli durumun yoksa gazla ilgili olabilir yemeklere kimyon koy ve ayaklarını sıcak tut benim de her zaman gaz problemim oluyor 😞
melek6161 Hdiska bende 12+2 oldum aynı durumdayım Sanki 6-7 aylık hamile gibiyim İğne batırsalar patlıcak gibiyim O haftalarda kabızlıkla birlikte başlıyo bu sorun malesef 🤷♀️ Gazman gibiyim😂
Hdiska Nazli_ayar doktor kontrolüne de daha 3 hafta ben dediğiniz gibi bı deneyeyim belki düzelir olmadi doktora giderim
Hdiska Neseay ben bu gebeligimde çok kasik ağrısı çektim 9 haftalık oldu hala adet sancısı gibi sancı cekiyorum testlerde idrarda çok az bı enfeksiyon çıktı onada doktor çok önemsiz dedi ilaç bile kullanmadım
Durununannesi46 Ben 9+0ım görsen dersin 5-6 aylık gibi şiş karnım. Tabi ben yiyorum da ama bu kadar göbek yapacak şekilde yemiyorum 🤷🏻♀️
Hdiska Durununannesi46 Bı kaç gündür bana diyolar cinsiyet ne diye 9 haftalık deyince yalan soyledigimi sakladigimi saniyolar ama 😂😂
gozdehazal Bende 10 haftalık hamileyim 9 . haftada birden karnım çıkmıştı kilo aldım şişicem diye korkmuştum ama bu hafta indi hepsi gazmış 😁
Neseay Hdiska o zaman bol su için benim ağrılarım 12. Haftaya kadar azalarak sürdü sonra geçti şimdi çok nadir oluyor ama baştaki kadar değil.