gonul1984 Bebek bekleyen herkes sağlık sıhatle alın yavrularınızı kucağınıza Dualarınıza Bizleride Katın Nolur.Rabbim İsteye Her Kadına Bu Duyğuyu tattırsın İnşallah Amin🤲
Hilal-95 gonul1984 ben ediyorum valla her ezanda inşallah kabul olur ablamın malesef sıkıntısı var beni etkılıyor encok o onunla bırlıkde herkse ediyorum inşallah rabbım isteyen herkese nasip etsin
PrensesFiona gonul1984 ilk öğrendiğim günden beri ediyorum canım. Rabbim en hayırlı zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. 🤲
Neseay gonul1984 Rabbim herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin neler görüyoruz duyuyoruz evlat bu atılmaz satılmaz. Herşeyin hayırlısı. Bizimde zorlu bir yolculuk oldu.Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲
gonul1984 Hilal-95 Benimde kardeşimin 3 yıldır olmuyor bende üzülüyorum bende 2 tane var Rabbim esirgesin kız oğlan 3 cüyü düşünüyoruz çocuklar çok istiyor.Rabbim Ablanızında Benim KızKardeşiminde kucağını boş bırakmasın İnşallah Anmin Ecmain🤲🥰
dthealthy Neseay Allah razı olsun bana da edermisniz dua ben maalesef 7aylık doğum yaptım 1hafta yaşadı oğlum tekrar istiyorum inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla olur dua edermisniz bu ay olsun 🙏🙏