Busra_2734 Merhabalar kızlar şey ben 11+2 hamileyim bugün çok az karın üstü uzandım sonra nefes aldıkça batmaya başladı karnimda bişey acaba neden olabilir 😔🥺
bykarakan Busra_2734 bişey olacak diye korktuğunzdan böyle hissediyorsunuz benim 20 haftaya kadar karnım yoktu bazo sabahlar yüz üstü uzanmış haldr uyanıyordum mesela
Neseay Busra_2734 eğer düşük riskin vs. Yoksa bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum güzelce uzanıp nefes alın benim de ilk zamanlar ağrı batma oluyprdu büyük ihtimalle gaz sıkışmıştır.
aselnannesi Busra_2734 canım psikolojik olarak öyle hissediyorsun dur merak etme bebegin içinde bulundugu plesanta çok kuvvetli öyle uzanmakla biseycik olmaz :)
Aleynabayram Busra_2734 anlayabiliyorum canım. Bizlerde geçtik o yoldan iyi biliriz. Yani onemsenecek bisey degil😊
Crcs Busra_2734 arkadaşım o haftalarda uyuma pozisyonuna takıldığımda “merak etme belli bi süre sonra istesen bile bazı pozisyonlara bebek izin vermeyecek” demişti. Çok haklıymış. 20+6′dan bildiriyorum 🙋🏼♀️
Crcs Busra_2734 inşaallah sağlıkla görmeniz dileğiyle :) o haftalar geçmiyordu benim için de sonra hızlandı sanki.
mehmel54 Busra_2734 ben 21.haftamdayım 19.haftama kadar yüz üstü uyurdum hep hiçbir sıkıntı yoktur düşük riskin falan yoksa kötü düşünme şimdi yeni yeni karnım çıkıyor uyuyamıyorum 😊🐣
DerinsMomm O haftalarda nasıl uyudugunuz sorun olmuyor.Karnınız büyüyünce sola yatmanız tavsiye ediliyor.