Nureylaa Nasil bir his nasıl hissediyorsunuz ben 15+3 teyim karnım da büyümedi ve o hissetme durumunu bir kere bile yaşamadım 🤷♀️ benim arkadaşlar hissediyorum falan diyorlar acaba ben mi hissedemiyorum nasıl bir şey bu hissetme durumu 😬😬
cinardefnemoms Nureylaa ilk gebeliginse henüz hissetmemen normal canım 🥰 karnın da pıt pıt eden bişey kalp gibi aynı kalbin hızlı hızlı çarptığında dışarı vururya o da öyle sonra daha çok belli oluyo tekmeleri iyice hissediyosun ben burdayım diyo 🥰
Annenaz Nureylaa ben 17+3 ben de daha hissetmedim doktorum yirminci haftada hissedersin dedi. Balık etliyim zaten göbeğimde vardı önceden benim gibi olanlar biraz daha geç hissediyorlarmış . Üzülme 😊😊
Liyuzamom Nureylaa böyle karnında pıt pıt diye bi şey atıyor daha net değil hareketleri ama onun olduğunu bilebiliyorsun çok güzel bi duygu inşallah yaşarsın sende
Nureylaa cinardefnemoms karnımda kalp atışı inip çıkan bi sey var ama sanırım o değil içten hissetmem gerekiyor sanırım değil mi 😄
Nureylaa Annenaz arkadaşlar söyleyince ben de sorun var acaba diye endişe ediyorum bazen o zaman bekleyeyim biraz daha ☺
Nureylaa Liyuzamom inşallah yoksa psikolojim biraz bozulacak 😄 herkesten farklı bi gebelik yaşıyorum sanırım çevremde kimse böyle olmayınca korkuyorum bazen
Liyuzamom Nureylaa hiç bi şey olmaz canım her kadın farklı her gebelik tabiki farklı olacak er ya da geç hissedersin sağlıklıysa hiç korkma düşünme bile. Şuan 17+3üm bi kaç gündür göğsümde bi ıslaklık oluyordu iltihap sandım meğerse sütmüş. Ben her şeyi erkenden hissediyorum yaşıyorum sadece duam rabbim sağlık versin her şey olur inşallah 🤷🌺
Kafam Nureylaa önce seyirme yapar nabız atması gibi öyle gider bi süre ben 13 14 arasında hisettim şimdi 25 teyiz tekmesini oynamasını görüyorum bakınca karnımdan 😊
Nureylaa cinardefnemoms ahahah ne bileyim kalp atarken karinda da inip çıkma hareketi oluyor ya ondan dedim 😄😄
Hilal-95 Nureylaa pıt pıt gibi içinde balık varmış yüzüyomuş gibi oluyodu ilk zmaan ama doktorum cok erken zaten hissedemesin dedi 18den snra hissetmeye basladım az az snra ellımı koydum altından sanki bişey geçti net hissetiğim gün korkmuştum acıkcası tuhaf olmuştm rabbım mucizesi hiç beklemıyodum ama smdı alıştım tabi sürekli bi dürtsün istiyorum🤣
Hilal-95 Nureylaa inşallah kuzum evet valla tuhaf oluyor insan ama mucize dediğim gibi çok güzel bsy yani rabbim nasip etsin herkese sol tarafına yat genelde öle daha çok hissediliyor 🤗 tabi senın için erken daha korkutma kendıni🤗
Nureylaa Hilal-95 Rabbım ne verirse güzel veriyor rahatladım iyiki sormuşum yoksa stres yapıyordum ☺💜