Hilal-95 Bsrahb 27 olcam kuzum 🤗2 günüm kaldı 🤣 bnmde büyüdü valla en çok göğüsüm şişti zaten büyüktü benm ama masaj felan yapa mıncıklama yağlıcam diye rahme uyarı gidiyormuş kuzum
Bsrahb Hilal-95 ay senin haftan yine var benim şimdiden böyle korktum şuan😞 sıkmamaya çalışıyorum erken Doğuma sebep oluyormuş ama çok kaşınıyor😞
Hilal-95 Bsrahb kaşıma hergun duş alıyorum ben mutlaka rahatlatıyor arada benimde kaşınıyor duş iyi geliyor kuzum
canserko Kedisever3535 aktif olarak 10 dk biri 10 dk birini emdiriyorum dr demesi üzerine. Ama huysuz olup uyumadıgı zamanlar yanına yatırıyorum; bayılana kadar agzında tutuyor süresiz:)
Kedisever3535 canserko inanir misim bebeğim 25 gunluk dün ilk defa kollarımda emzirdim normalde emzirme yastığında ezile buzule emziriyordum zor oluyordu. Yavaş yavaş yatakta emzirmeye de öğrenmeliyim galiba . İlk olunca çok tecrubesizim
merakliblog Hilal-95 burda aktardan alırım memlekete(adana) geçince de orda daha doğalını bulurum sanırım inşallah işe yarar. Saf zeytinyağıyla karıştırıcam. Saf kantaron yağı da buldum mu tamamdır. 🕺 hepimiz göbekli pehlivanlarız yapacak bişey yok😂😂
Hilal-95 merakliblog 🤣🤣 balıkesirden getirdim bende doğal yapıyolar valla belıme felan sürüyorum hep inşallahh işe yarar🤗
Dubletombikdoner Ya resmen hemen deniycem çok çekiyorum bu sorunu hemen hemen hemen deniycem yarin cok sagol derdime derman olur inşallah ya