E-G-E Nehir-Poyraz birde daha tecrübelisin benden ne zamn doktora randevu almalıyım kese görünmesi için canm 🙂
Nehir-Poyraz E-G-E valla ben ilaç başlamam lazımdı ondan çok erken gittim ama muyenede etti bişi gözükmedi kese için falan bence 6-7 haftalık olunca gitmek mantıklı en azından kalp atışıda duyulur 🥰
Nehir-Poyraz E-G-E rica ederim canım ben 4+3 de gittim göremedim Perşembe gidicem 6+0 olcam inşallah görürüm bu sefer göremeyip beklemek daha stres yapıyo insana o yüzden o haftalarda git görmek için bence
E-G-E Nehir-Poyraz öylr yapayım dış gebelik falan olmadında yada sağlıksız rabbim korusun korkular insanı cok yıpratıyor 4+4 oldum bugün olmazsa carşamba bir görünürüm 🤗
bahtnurr1 E-G-E kimyasal sonrası hemen hamile kalan arkadaşlarım var 🥰 bana pozitif gibi geldi çizgi acilde bi kan ver bence için rahat etsin 😊 duruma göre de salı doktora gidersin
E-G-E bahtnurr1 evet canım var şuan değerlerden kontrol ediyorum doktora gidemedim daha allah isteyen herkese banada sağlıklı gebelik nasip etsin 🤗🙏🏻