Zeliiiss Kızlar devlet hastanesini sezeryana alması için nasıl ikna edebilirim artık dayanacak gücüm kalmadı açılma yok suni vermiyorlar günüm doldu 41+0 dayım sezeryan olsun bitsin diyorum çünkü suni vermiyorlar napacagimi şaşırdım
Kubra3525 Zeliiiss doktorunla görüş tamamen onda bitiyor ben korkuyorum hocam sezaryenle alsanız olurmu demiştim kabul etmişti
Hafissee Zeliiiss benim bi tanıdığımda böyle beklettiler 3 gün ha dogdu ha dogacak helak oldu kızcağız hasthne köşelerinde suni sancı vs derken hastahne 3 gin sonra anca kafasına dank etti öyle aldılar sezaryen doguma valla
Zeliiiss zehranurr Daha nereye kadar bekletecekler diye düşünüyorum artik korkmaya başladım böyle bir çözüm yolu arıyorum artık
Zeliiiss Kubra3525 Yaa yarın gidip konuscam artık dayanamıyorum sancı yok gene az önce baktırdım hiçbir şey yok
Zeliiiss Hafissee Valla işte bende bir an önce alsınlar sezeryana diye istiyorum eşimde normal doğum yanlisiydi bende öyleydim artık dayanamadığmi görünce oda sezeryana aldiralim seni diyor geceleri uyuyamıyorum artık düşün
Bbcln2913 Zeliiiss beni sezaryane alan doktoru bu gün aradım e nabızda bulursam sana önereyim diye hiç bulamadım valla aradım baya ama yok bir tane adam ismi yazıyor adam ameliyata bile girmedi hiç anlamadım o yüzden öneremiyorum maaleseff