beydaayuzguul Gebelikte geçiren var mı arkadaşlar geçen çok yoguntu akıntı nedeniyle gitmiştim mantar enfeksiyonu dendi fitil verildi 39.haftamdayım
uzlet beydaayuzguul Bende şu anda enfeksiyon yaşıyorum ilaç kullanmıyorum bi iki kere sadece travazol krem sürdüm. sirkeli su içip sirkeli su ile yıkıyorum. Dut kurusu kaynatıp içmek de faydalı.
uzlet Burcudunya Mantar enfeksiyonu var zaten doktor da ilaç yazma ihtiyacı duymadı çok ciddi değildi bende ilaç taraftarı değilim zaten doğal yollarla hafiflettim bitmek üzere
Nurklc38 beydaayuzguul her kadında olan birşey bu bende de vardı fitil ve suya koyan bitane ilaç vermişti akıntım halan da devam ediyor :() Ama enfeksiyon geçmiş dedi doktorum
beydaayuzguul Nurklc38 son haftalarda normalmiş korkulacak birşey yok dedi doktorum zaten ama ağrılarım oluyor bundan kaynaklı mi diye düşünüyorum
uzlet beydaayuzguul Bir kaba su ve sirkeyi eşit olarak koydum her lavaboya gidişimde onunla yıkadım ve aynı zamanda sirkeli su da içtim. Dut kurusu kaynatıp içmek de faydalı oluyor. Sadece iki kere de evde travazol krem vardı gece yatmadan onu sürdüm
Nurklc38 beydaayuzguul o zaman bilemiyorum canım bende kaşıntı vardı ondan gittim enfeksiyon dedi. Akıntım beyaz renkti normal dedi fitil felan vermişti geçti Allaha şükür
beydaayuzguul Nurklc38 benim hem beyaz akıntı hem de su gibi islaklik vardı suyum mu geliyor diye düşündüm ama su değilmiş akintiymis fitil kullanayım geçer Allahın izniyle