havva365 Kızlar aranızda A 101den cocuk odası için dolap alan varmı? Memnun kaldınız mı? Bende bu hafta üç kapaklı dolap geliyor acıkcası onu almak istiyorum
Elbet-birgun-kavusacagiz havva365 cocul odasi icin degilde normal dolap.almistim mutfagima memnunum acikcasi . Kurumi size ait oluyo
Tulaytemurxx havva365 Ben mutfaga almistim 4 kapakli bi cekmeceli onu bosalttim simdi guzelce sildim ona koyucam elbiselerini tikntokda birinde gordum oda öyle yapmış
Aycnnn havva365 ben aldım henüz kurmadım ama kuzenim çocuğunun odasına almıştı onun tavsiyesi üzerine aldım gayet memnun
ezgikptngl Bende a101 den erzak dolabı almıştım kendim kurdum ama malzemesi çok kaliteli değildi ıslak bezle sildim üstünü boyaları soyuldu çok kalşteli olmuyolar malesef
havva365 Tulaytemurxx acıkcası bende öyle yapıcam ilerde Allah kısmet ederse cekmeceli dolaplı yataklı takım alırım bu dolabıda Baska bişey de kullanırım diye düşünüyorum şimdilik idare etsin yeter
havva365 1aleyna2 hadi ya bende gidip alsam eşimin ayagı kırık bende malum 35 haftalık hamileyim tasıyamam a 101 kapıdayım ekledim ordan almayı düşünüyorum
havva365 Nutellaaaa rica derim ne demek ben kulplarımıda değiştirmeyi düşünüyorum pembeli kulp alıcam trendyolldan dolabın havası degişsin diye sizede fikir olsun