metehaninannesiii eylu_asel gecmis olsun canim neyin var?Bende uzaniyorum canım bugun salondaki yemek masanin sandalyelerini mutfaktaki masanin sandalyelerini sildim vestiyerlik ve ayakkabıligi temizledim yoruldum baya
eylu_asel metehaninannesiii ya yemek yedikten sonra bı çöküntü oldu bende baş dönmem çarpıntım bebekte çok hareketlilik korktm bı an
Poyrazinannesielif eylu_asel valla canım son zamanlara gidiyorum ya agirlasiyorum igce ya 🙄 31 haftaya geldim valla sen napiyosuuuun
metehaninannesiii Zumraasel Eymen_Enis_Ser eylu_asel Poyrazinannesielif Kizlar naptiniz nasılsınız uzun zamandır görusemiyoruz
metehaninannesiii eylu_asel bende iyiyim canim bugun esim kanepeleri sildi lambalari halletti yoruldum artik iyuce agirlastim biran once bitse su ev temizliği de doğuma rahat rahat gidebilsem
metehaninannesiii eylu_asel yok daha canım az kaldi cok sukur haftasonlari yapabiliyoruz esim ancak evde oluyor bugün de izinli allahtan kapilarin tozlarini aldiririm bende banyo ve tuvaleti hallederim artik
metehaninannesiii eylu_asel saol canim benim dogum yaklasti heran hersey olabilir bi biteydi hayirlisiyla
eylu_asel metehaninannesiii Kızımla uğraşıyorum ben yüzünde sivilceler çıkmıştı rahatsızdı bende bugün 2. Tetenoz aşısı oldum sen naptın kaç haftalık oldn