Hasret_Ali Arkadaşlar 16 haftalığız karnımda böyle arada damar atar gibi oluyor ne olabilir Boyle nasil damar atar öyle oluyor iki defa fln duruyo
Betfer Hasret_Ali evet bebek o . Ben 24deyim hala öyle . Abartılacak bi tekme bi ağrı yok herkes atıyor yok öyle vuruyor korkuyorum bilmem ne
Hasret_Ali Betfer yok ztn ağrı fln yok sadece ne olduğunu merak etmiştim iki hafta önce de Boyle yumruk gibi sert oluyordu ilk gebelik fazla bilgim yok
Hasret_Ali Yamacin-Annesi yiaa Rabbim sağ salim kucağnıza da almayi nasip etsin bnde çok mutlu oldum bunun hareket etmesi olmasina🙈❤
Yamacin-Annesi Hasret_Ali İnşallah daha çok hissederiz haretlerini Allah’ım sağlıkla gelmelerini nasip etsin 🥰
Merve_0109 Hasret_Ali kız bebeğin ooo sana tekme atıyor ne damarı benimde öyle oluyor bazen diyorum yakında ayağı karnımın içinden çıkacak 😂😂😂
Merve_0109 Hasret_Ali Bebeğin hareketlerini hissettirmeye başlamış artık bende bazen yılan gibi hareket ediyor içimde gülme tutuyor beni
prensimibeklerkenn Merve_0109 evet ya bi bakıyorum sağda aşağıda üste çıkıyo sola geçiyo geçişlerde sağlam tekme atıyo bakıp bakıp gülüyorum 🥰