Gizemm18 Kızlar 36+1 haftalık hamileyim bazen öyle hareket hissediyorum ki bebekte makata doğru iniyormuş gibi ordaymış gibi oluyo hele bu gece ona uyandım resmen sizce bu neye işaret kanala girdiğine mi acaba
Denizfdn Gizemm18 valla gece bendede oldu ilk defa resmen kasimda baloncuklar patlamis gibi oldu dalgalandi normelde hep yukardaydi ve baya sürdü sanki cikmaya hazir gibi
zeynepin_annesiiii Gizemm18 valla bende otuz altıncı haftadayim 😂 benimki aşağı inecegine yukarı çıkıyo sanki 😂😂
Denizfdn Gizemm18 valla bilmiyorum bugun biraz daha karnimin indigi farkettim hem midemdeydi yavas yavas iniyor
zeynepin_annesiiii Gizemm18 galiba anlamadım ki bende baş aşağı pozisyondaydj başı biraz büyükmüş ve buda normal doğuma engelmiş sanırım
Remziye_2121 Denizfdn benimkisi dönmüş ama kanala girmiş mi bilmiyorum dün geceden beridir aşırı hareket var karnımda 33+3 üm
aley_ckmk24 zeynepin_annesiiii benim bebişinde başı büyük diyor ama doktor normal doğuma engel değil dedi. Tabi çatın müsait ise. Çünkü ultrasonda yan7lma olabiliyormuş 😊
PurpleTail aley_ckmk24 yaa benimkine de başı büyük diyor ve normal doğum istiyorum umarım engel değildir :(
zeynepin_annesiiii aley_ckmk24 hmm anladım canım . Çatı muayenesi olmadı benim henüz . Bide ablamın oğluda böyleydi genetik olabilir
aley_ckmk24 PurpleTail youtubeden de baktım b0yük olması sorun değil dedi. Doktorumda korkulacak bişi yok biz herşeyi tam bilemeyiz ultrasonda yanılma oluyor dedi. İnşallah sağ salim sorunsuz alırız kucağınıza hepimiz 🤲😊