Elaninannesi aon9161 ben de limandayim canım taşkın orhana gidiyorum doğumu orda mi yapacaksın ve nasıl düşünüyorsun
aon9161 Elaninannesi evet canım limanda yapıcam doğumu bi aksilik cıkmaz ise normal düsünyorum.. epidural epiduralsix farketmiyomus fiyata dahilmis bende alıcam kutsalı😄😄
Bebekhemsiresi Elfibrhm2609 Ahmet Canbaz a gidiyorum canım benimde büyük ihtimal 29 ocakta sezeryan olacak
Elfibrhm2609 Bebekhemsiresi hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah sezeryan senin tercihin mi ?
Elfibrhm2609 Bebekhemsiresi sende benim gibisin yapmak istiyorum ama korkuyorum 😀şuan normal birde doğumum
Ncznbaby Arkadaşlar yardım ! Samsun’a başka ilden gelcem acil iyi bir kadın Doğum doktoru önerisi lazım doktor kadın olursa daha iyi olur hamileyim vajinal siğil yaktırcam lütfen yardımcı olun özelde doktor önerisi istiyorum
Tugceates Ncznbaby canım mrb ben liv hospitale gidiyorum Seher sarı doktorumun adı 16 haftalığım çok araştırdım ve içime bu doktor sindi benim de bazı sıkıntılarım var ve takibi çok iyi ilgili Güler yüzlü samimi bir doktor netten araştırabilirsin fikir olsun 😍şimdiden hoşgeldin
Ncznbaby Tugceates canım livhospital de muayene ücreti ne kadar sosyal güvencem var doktordan doktora fiyat değişiyor mu Birde cinsiyeti ne zaman söylediler 13 haftalığım söyler mi acaba
Tugceates Ncznbaby 120 tl canım 12 haftada erkeğe benziyor dedi ama henüz netleşmedi pozisyon uygun olursa sanada bi tahminde bulunabilir
Ncznbaby Tugceates cinsiyeti kızmış miniğimin ☺ Canım sana bir sorum daha olacak haftaya kontrolüm var her kontrolde aynı ücret ödeniyor mu test sonuçlarıma bakacağını söyledi