alparslanliva busra55can61 ah ah bende samsunluym ama batmanda yaşıyorum 4 buçuk aydır ilkadım bende 😔
Elifece Gaziantepliyim ama üniversiteyi Samsun’da okudum . Nerde Samsun’la ilgili bir şey görsem içim gider . Çok özledimm Samsun’u hele atakumu .☺
AybkeYldrm Samsun bafraliyim ama İstanbul’da yasıyorum 36+2 haftalığım bir oğlum vardı şimdi birde kızım olacak insallah
busra55can61 Samsun güzel şehir 😍 bnim de 1 oğlum var şuan 18+4 olduk salı günü cinsiyeti net öğreneceğiz en son erkek diyelim şimdilik dediler bakalım
busra55can61 alparslanliva Allah'ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinn. Bizde bu bebeğimizi kız istiyoruz ama erkek diyelim şimdilik deyince ümidi kestik bir de herkes erkekte yanılma olmuyor denildi. Hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi önemli değil ikisi de evlat sonucta
alparslanliva busra55can61 evet öyle bizde erkek bekliyodk ama kız çıktı rabbim sağlık sıhhat versin bebişlerimize 😊
BsraKavazYedek Elfibrhm2609 valla inan hicbir fikrim yok ama Limanda normale 1500 civari diyorlarmis medicalde 2bin - 2500 vardir diye dusunuyorum
vdtvrlk Elfibrhm2609 ben de medikal parlta nagihan hanıma gidiyorum sezeryan normal farketmıyo ücreti 3240 liraymış