Hanımlar 39. Hafta içindeyim ve eşimin terfi alması dolayısıyla antepe taşınma durumumuz var. 30 ağustos da doğum yapcam eşime 1 hafta sonrası için iş başı yapması istenebilir. 1-2 haftadan kesinleşecek. Malum doğum, lohusalık, bebek alışma süreci vb muhtemelen 2 aylık falan olduğunda da evi taşırız. Doğuma kadar aşağı yukarı bir planımız olsun istiyorum ortada kalmamak için. Antepte yaşıyanlardan yardım istiyorum. Bize ev veya semt önerisinde bulunabilirler mi? İstediğim standartları şöyle belirteyim kısaca
Kimsemiz olmayacağı için evin olduğu konum benim için çok önemli. Elit olması ve parkı bahçesi gezme alanı alışveriş mekanları cafeler gibi özelliklerinin olmasını istiyorum. Etrafı boş, tenha, tarla bir yer istemiyorum. İkincisi evin yeni bina olması ve içinin yapılı olması önemli. Metrekare olarak 170-200 arası, tercihen 4+1 ama odaları büyükse 3+1 de olur. Fiyat olarak da ortalama 2000-3000 arası düşünüyoruz. Dediğim gibi özellikle evin konumu, elit bir semt olması ve evin standartları bizim içn önemli. Bilen birileri yardımcı olursa çok sevinirim, doğuma yaklaşmışken ev bulma ve taşıma işi beni çok geriyor 🙄😣