hanimhanimcik ben mustela kullanmayı düşünüyorum eczaneden alındığı için içim daha rahat eder zwitsal marketlerde satılıyor ve parfümlü o yüzden tercih etmeyeceğim sanırım
Akrepbebek hanimhanimcik teşekkür ederim canım cevap verdiğin için. 😂 parfumlu olduğunu bilmiyordum.Bebek deterjani olarakk ne kullanacaksın peki ?
dilaraakbulut Akrepbebek belcikda dogudum buydu ama mustela cok guzel zwitsal guzel ama bebekleri tahris edebilir
Akrepbebek dilaraakbulut burada çok kullandıkları için dikkatimi çekmişti. Vazgeçtim Zwitsaldan. Peki bebek deterjani olarak ne onerirsin? Le Chat var ama pek emin olamadım.
Akrepbebek hanimhanimcik le chat var ama emin değilim yorumlarda çok memnun kaldıklarını söylüyorlar.
hanimhanimcik Akrepbebek o kokulu mu bilmiyorum AH diye bir market var orda tamamen saf kokusuz kendi deterjanlarını üretiyorlar fiyatı da uygun, annelerın yorumlarını okudum alerjisi olan çocuklara bile iyi geliyormuş. heralde onu denicem ama emin değilim
YuvarlanamayanPandaa Akrepbebek sende kuzummm😍🥰😍😍 neyse ben gidiyorum dolapla ne giysem bakışı yapacagız 😂😂
Deletedmom23234 YuvarlanamayanPandaa Kız Allah seni naaappmmasiiin😁😁😁 hayır yani Belçika’da da yaşamak suç mu sjsjs alt tarafı yurt dışı yaani🤣🤣 dimi Kuzucum 😁😁😁🥳
YuvarlanamayanPandaa Deletedmom23234 ne var sanki belçikaya görede biz yurtdışıyız kız bak aklıma geldi 😂😂😂@Akrepbebek