Esra_baki Hanımlar 37+5 haftaligim aşırı baş ağrım var gözlerim bile açıyor eşim işten gelene kadar geçmezse acile gideceğim bu haftalarda böyle bir şey başına gelen var mı ? Tansiyon vs olabilir mi ? Migren yok ama başımı duvara vuracak kadar fazla 😔
Kuzucccum Esra_baki 37+4üm aynı durumu yaşıyorum dün acıle gırrım serum yedım bıraz kendıme geldım bugün yine aynıyım ayakta duramıyorum enfeksıyon var kum döküyorsun dedi bol bol su iç dedı . Ama şuan olduğum durum çok kötü ya gözlerim yasarıyor burnum sızlıyor 😢😰😰
Denizfdn Esra_baki 36 haftaya girdigimden beri benimde basim cok agriyo tansiyonum yukselip iniyor limonlu su iciyorum geri duzeliyo bide elsemden tepeme kadar vuruyor bazen bulanik bile goruyom tansiyon ve nabiz yuksek olabilir guzelim
Aynrr_122 Esra_baki sadece kendimde var sanıyordum bana doğum stresidir diyorlar içimden kızıyorum çünkü 1 haftadır benim de var nedense hap içecek kadr oluyo bazen ama kullanmıyorum eşime masaj yaptırdım bende 37+5 deyim yarından sonra doğum olcak nasipse
durununannesiiiiii Esra_baki bende 2 gğn önce yaşadım aynı şeyi gün boyu başımın agrısı geçmedi acile gittim tansiyonum çok yükselmiş . Bi tane ilaç verdiler rahatlattı beni .şimdi tansiyon takibi yapıyorum
Esra_baki Kuzucccum Geçmiş olsun 🌹 aynn çok kötü gerçekten kızım komşuya gitmek istedi normalde ben olmadan bir yere gitmesine müsade etmezdim onu da yolladım karşı komşuya dnlnym uyuyayım falan dedim Ağridan drmyrm vücuduma ağır basur basm resmen. 😔
Kuzucccum Esra_baki çok teşekkürler sizede gecmıs olsun dıkakt edın bu haldeyız bide ilaçta alamıyoruz kendılıgınden bıraz uzunca zaman sonra geçer 🤷♀️ Benmde öyle halsızlık yorgunluk yerdeyim hep😒
Mimhb Denizfdn canım senin belirtilerin preeklampsiyle birebir aynı kesinlikle bekleme doktora git. Son aylarda oluyor zaten
Denizfdn Esra_baki tanidigim ebeyle iletişime gectim limonlu su onerdi sk sk kontrol et tansiyonunu dedi devam eder sklasirsa tansiyon onemli bi durum hastaneye gel dedi
Esra_baki Denizfdn Teşekkür edrrm blgilendrdgnz icn gcmzse bnde acile gdym ilgi alaka sıfır oluyor acillerde de ama baklm
Esra_baki Aynrr_122 Sağlıcakla alın kucaginiza ama doğumdan gram korkmuyorum şükür 😁 benim farklı bı drmda var aslında dün komşumla pazara gittim dönüşte biseyler yiyelim dedi yazmiyayom şimdi canı çeken falan olur tam dedim yedik midem bı tuhaf oldu. Sabah dörde kadar uyuyamadım çıkardım başım ağrıdı sonra 12 ye kadar uyumuşum kalktım basım çıkacak bu sefer yediğim şey mi dokundu acaba diyorum zaten mideme ağır geldi ama
Aynrr_122 Esra_baki bazı doğum belirtisi diyor bu baş ağrısını ama kimisi ben yaşamadım diyo galiba bedenle alakalı bişey benim arada tutuyor maalesef dün gece 12 den 1 e kadar tuttu mide bulantısı ile aynı zamanda bayılacak gibi oldum ondan öncede üzüm yedim öyle yaglı bişey de değil ama dediğim gibi 1 haftadır yaşıyorum baş ağrısını bu arada sezeryan sonrası nescafe içiliyor demi
Esra_baki Aynrr_122 Sezeryn ile ilgili hiç bilgim yok. Normal doğum benim ilk kızım. Şu an bnde aynı öyleyim baştan sabiyorlar tansynma baktı normal. Serm takmm kovit li hastlr var parol iç yat dedi 😔