ay-se Hanımlar eşimle telefona indirip online oynayabileceğim oyun öneriniz var mı karantinadayım malum çok sıkılıyorum ve ağrılarımı az da olsa unutmak istiyorum
YuvarlanamayanPandaa ay-se mobil legents var 4yıldr oynuyorduk ben hesabımı unuttum giremedim eşim hala oynuyor ben 0 dan başladım o ileri o yüzden bıkratım
Denizyildizii ay-se kafa topu😂 bi ara deli gibi oynardı ya çok çok güzel. Sonra baktık ki çok bağımlılık yaptı sildik😅
YuvarlanamayanPandaa ay-se 5vs5 oynanıyor karakterler var kule alıyorsun güzel hırs yapıcı eylenceli bir oyun
Melih_funda Eşimle bekarlıktan beri 8 ball Pool yani bilardo oyununu oynarız Facebook ile giriş yapınca ilk sırada isimleriniz çıkıyo bıkmadan 4 yıldır oynuyoruz 😍
hilalsp Biz call of duty oynuyoruz akşam yemekten sonra 1 saat felan efsane sarıyo benim hamilelik yüzünden elim kolum uyuşmasa daha da oynarız da 😅
Deniz1990 Kafa topu 😃 ben çok severek oynardım yerimden zıplatırdi beni ve hırs yapıyor insan. En sevdiğim bu oyun. Bilardo fln sarmıyor beni.
somurtkankedi ay-se kafa topu 2 canım çok bağımlılık yapıyor eşime yetişiyim diye gece gündüz oynardım maç yapardık iddiaya girerdik çok eğlenceli oyun indir muhakkak 😄