Kvsraykt Arkadaşlar 1 2 kişi vardı doğum hikayesinde yazmıştı karanfil yağı kullandığını bilgi alabilir miyim
mathildaa Kvsraykt bende merak ettim simdi 😄 karanfil yağı keskin bi yag ya. Nasil kullanılır ne etki eder ki :s biz dis ağrısına kullanıyoruz pamuğa koyup
Gizemnurr Biri demişti sanki ben gunluk ped e sürdüm biraz oyle kullandım dıye.. Ama bılemedım yani karanfil sonucta keskin olabılır yada oraya nasıl etki eder mesela ben zeytınyagı ile perıne masajı yapayım dedım bıraz orayı fena yaktı neden bilmiyorum 🤷♀️🙄
Kvsraykt Gizemnurr Zeytinyağını ısıtıp soğutun öyle kullanın çünkü asitli bir yağ yakabilir direk kullanmayın ısıtınca asidi gidiyor
Kvsraykt Gizemnurr Uyuşturma etkisi de varmış araştırınca gördüm o yüzden ağdadan önce de kullanılıyormuş
Sedasmsk Gizemnurr bende zeytinyagi pamuğa banıp koymuştum yarım saat beklemiştim oyle yanma falan olmadı sonra duşa girdim ılık 1 saat sonra nisanim geldi ama doğurmadı hala bu zeytinyagi pamuğa banıp koymayida.bende burda birinde duymuştum hemen etki etmiş onda da kolayca dogurmus
Fatmanurr42 Bende okudum pede damlatılıyor 2-3 damla demişti biri sanki ama ne işe yarıyor birde su ile açılıp mı dökülüyor hiç bilmiyorum
Kvsraykt Fatmanurr42 Yurtdışındaydı sanırım ebesi önermiş tampon yapıyormuş kendisi tam hatırlamıyorum yinede gören olursa etiketlerseniz sevinirim
Gizemnurr Sedasmsk ilginç gercekten ben biraz masaj yaptım ıste zeytınyagı ile oyle etki yapınca bıraktım🙄