Yamacin-Annesi Oğlumun ismini hemen erkenden koymak istiyorum ama bir türlü karar veremiyoruz🙄 Aklimdaki isimler 🥰
Egemenim64 Yamacin-Annesi Oğluşumun adı Egemen çok sevdiğimiz bi isim oda kendi adına şimdi ememen diyo 🥰😊
Mom726272 Yamacin-Annesi ahh oğlumun ismi berat ama cinsiyet belli olmadan önce yağız ismi çok hoşuma gidiyodu eşim beğenmedi berat ortak kararımız oldu ha berat isminden de pişman değilim iyki koymuşuz 🥰
merakliblog Yamacin-Annesi kuzey bence👏🏻 yamaç deyince aklıma çukur geliyor mafyacılık falan yağız da ben 29 yaşındayım benim lise sınıfımda bile iki tane vardı, çok oldu bence artık. Egemen de hiç sevmedim. Tabi bu benim fikrim
HollyMolly Yağız ismi aşırı karizmatik. Ben Mete ismini istiyorum. Eşim kuzey ismini istediği için Mete kuzey koyacağız. Bana kalsa Mete yağız koyardım. yani kimseye karışamam ama yamaç ismi garip geliyor bana. Yamaç nedir yani?
Yamacin-Annesi Mom726272 bende cinsiyetini öğrenmeden hep yamaç derdim ama şuan bi kac isim daha buldum kafam daha fazla karışmadan koyim diyorum 🥰😅
Mom726272 Yamacin-Annesi aynen 😅 yoksa doğuma kadar gene kararsızlık devam eder yeni isimler çıkar daha çok kafan karışır
merakliblog Yamacin-Annesi yan komşumun ismi kuzey seviyorum. Fikriniz daha değişir bence ya 18.haftadayım yüz kere değişti benim 😂
merakliblog Yamacin-Annesi aklıma bi fikir geldi. Uygulama ayarlarında bebeğinizin ismi diyor ya oraya birini seç yaz her girdiğinde bakcan görcen o ismi. İçine ısınmayanı değiştir. Benim önce demir&derin di bi ara deniz&defneydi şimdi de mehmetalp&ada yazdım bu daha çok sindi sanki😂 gözüne hoş gelmeyeni ele
Yamacin-Annesi merakliblog bende öyle yaptım Yamaç soyismimizle çok uyumlu oldu yamaça karar verdim eşimde tamam dedi 😅 ikiz mi ya Alalh bağışlasın sağlıkla gelsinler inşallah