Cansum1 Kızlar internet sitesinden sipariş verip memnun kalan var mı bu sıcak havada erimez mi çikolata gelene kadar nasıl geçti elinize kargo nerden bilicekkkk cıkolata oldugunu ve kaç günde geldi?
Minanin_Annesi Cansum1 Ben aldım 2 gunde geldi üstün de yazio yiyecek olduğu Ve ayrica cok guzel paketleme yapiyorlar içinde buz kalıbı var çözülmemesi icin
BraKarpuz Cansum1 çok eski bir denizli markasıdır. Ben denizliliyim çok güzeldir ürünleri kalitelidir bende bugün sipariş verdim. Pişman olmazsınız
Gamze06 Cansum1 bende almıştım canım yanında buz zinciriyle birlikte kutuya koyup kargoluyorlar erimiyor merak etme😊
Cansum1 Minanin_Annesi süper inşallah sağ Salim gelir perşembe doğumum olabilir cunku Çarşamba'ya kadar gelir inş kapıda ödemeyle sipariş verdim
BraKarpuz 1234 buzdolabında saklayabilirsiniz ama derecesi çok yüksekse de tadı bozulabilir orta soğuklukta buzdolabında hiçbirşey olmaz
1234 BraKarpuz tesekkurler cnm bakalım bir ay var dogumuma havalar serin olsaydı odaya koyulurdu dolabın da ayarını bilemiyoruzki