Milkshakee Kizçeler sizce Kuzey ismi nasıl? Yanına ek bı isim olsun mu kuzey Yağız uyumlu mu veya onerebileceginiz isimler bugün karar vermem lazım artık emzik zinciri yaptircam?? 🤗
Nurklc38 Milkshakee Kuzey zaten uzun bi isim yağız hiç olmaz canım yanına kuzey ege olur bak 🥰 Ben rüzgar ege ya da ayaz düşünuyorum😂
muges44 Milkshakee Soyisminizle de bi yanyana koyup bir iki defa söyle kendi kendine bakalım nasıl duracak bütünlük olarak kulağa hoş gelecek mi🤭Benim isim seçmemde bu taktik yardımcı olmuştu🙃
Merve_0109 muges44 Bende öyle yaptım kızım olacak kumsal aslan bana uyumlu geldi oğlum olsaydı da Aras bulut aslan buda kulağa uyumlu geldi
Milkshakee Gulerdemr01 Ahahah benim ailemde eşimin aileside kuzeyi beğendi benden başka yagizi beğenen yok😃
muges44 Milkshakee İşte bide ona bakmak lazım😂içinize sinen bi isim olursa ama amaaan bi önemi yok😂🤷🏻♀️
Gulerdemr01 Milkshakee o zaman koy ikisini gitsin ya bosver uzun olsun cok var turkiyede oyle muhanmed emin var mesela 😂uzun olarak icinzde kalmasn adiyla yasasin insallah saglikla,🙏🏻❤️
muges44 Merve_0109 Aras bulut aslan çok havalıymış🤭 Sağlık olsun Kumsal aslan olsun buda baya havalııı😎💐