TansuB Kizlar 39 haftadayim sancilarim oluyo ama nst de cikmiyo ve acikligimda yok 3 gun once bakildi. Aciklik ve sanci gelmesi icin neler yapmam lazm yuruyus ve hurma disinda perine masajni duydum yapipta dogumu baslayan var mi ?
MerveZMC TansuB 36 da muayene oldum doktorum 37 itibariyle muhakkak perine masajına başla dedi normal doğum yaptırdığı gebelerinin çoğu perine masajı yapıyormuş
Dilekcnkn TansuB Perine masajı bilmiyorum ama , alaturka tuvalette oturur gibi pozisyon al , squat , plates , mediven in çık bunları da deneyebilirsin canım
alyavetuna TansuB ya valla cok üşeniyorum peşine masajina en kolayı ilişki yaşamak. son hafta doktor zaten korunmasız jliski günlük onerdi sperm de rahim agzini açılmasını tetiklermis.
Yenianneadayi2208 TansuB perine masajı na 32 33. Haftalarda başladığınızda etkisi oluyor diye biliyorum. Bir kaç gün yapmakla olur mu bilemiyorum ama Denemekte fayda var yine de
Sevvalkrbg TansuB 35. Haftadayım doktorum perine masajına başla,pilates yap,sguat yap,masada değil yerde yemek ye dedi yürüyüş yap dedi bakalım artık inşallah faydası olur
ogrencianne35 TansuB 39.haftada sıfır açılma vardı 40.hafta da 1 cm 😂 ay zaten çatı muayenesinde ölmüştüm hiç hatırlamak istemiyorum valla 40+4 sezeryan olacaktım suyum geldi 1 gün önce gece oldum 😂😂 ama yürüyüş egzersiz plates topuna oturma perine masajı herşeyi de denedim olmadı rahim kaslarim darmış çünkü
TansuB ogrencianne35 benimde suan sifir acilma umarim olur bi an once kurtulurum son zamanlar gecmiyomus 😌
Ghy TansuB perine masajı dopum tetikleyicisi değil kolaylaştırıcı. Kesi olamsını engeller. Ada çayı,rezene çayı iç dedi doktorum. Squat, yürüyüş, merdiven in çık, pilates topu ile hareket yap dedi doktorum
bebekhikayesi_1 TansuB yapıpta doğumum başlamadı ama ben düzenli olarak yapıcaktım zaten 36.haftada başladım 38+5de doğum oldu sancılarım başlayınca da dayanabildiğim kadar yapmıştım.