Selin12- Fatmaaozsy zofer yazdırın benim o şekilde biraz hafifledi ben tek care olarak 2 günde bir hastaneye gidip serum taktirdim şuan 14+5 haftalık hamileyim mide bulantim hafifledi
HHhhK ebrr1048 Fatmaaozsy 12nci haftam bitiyor halen mide bulantim fazla istifra etmekten bogazim tahris oldu ama belki azaldigindan belkide cozum bu bilemiyorum bisiler yerken yaninda limona tuz dokup yiyorum yani tost yiyceksem bile limonum yanimda biraz midemi rahatlatiyor diye dusunuyorum midenizde bi problem yoksa deneyin istersenin Rabbim sifa versin zor bi donem cok fazla kusup su icemiyorsaniz serum baglattirin biraZ toparlanirsiniz insallah
Aysezey Fatmaaozsy 21.haftadayım hâlâ kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum. Açıkçası bi çözüm bulamadım. Umarım doğum sonrası için kalıcı şeyler değildir bunlar 🤷🏻♀️
Fatmaaozsy ebrr1048 onu kullanıyorum ama bende işe yaramadı doktorum normal diyo aa mahvoldum kusmaktan
ebrr1048 Fatmaaozsy günde 5-6 kere kusardm prilamla 1-2 ye indirdim 😃 ama 27-28 haftaya kadar kustum sonra kendisi geçti bazen hiş bieşy çare olmuyo 😄
Fatmaaozsy ebrr1048 daha yolun başında 8. Haftadayım Rabbim hepimize kolaylık versin yine de teşekkür ederim ☺️
Gzde_14 Fatmaaozsy bnde 7 haftaligim sabah saatlerinde ölüyom kusmaktan kusamıyom bazen aksama kadar rahatsiz ediyor ne yemek yiyebiliyom ne bisey doğru düzgün
ebrr1048 Fatmaaozsy çoğu kişide 12-13 haftada bitiyormuş bulantılar inşallah sizin de en yakım zamanda biter ☺️
eezgitturk Bende suan 8+6 dayim. İki gundur mide bulantisi basladi. Baslarda biseyim yoktu. Hatta seviniyordum bulanti olmayacak bende galiba diye. Benim gibi bu haftalarda bulantisi baslayan oldu mu
Fatmaaozsy HHhhK evet duymuştum limonu deneme fırsatım hiç olmadı hemen deniycem birazdan aklıma gelmişken limon koklamak falan iyi gelir demişlerdi