ebrr1048 gizemy2509 aldım kurduk 22 gün sonra kullanıcaz inşlalah 🥰 çok sağlam duruyor gerçekten kaliteli
Minnak-kalbim gizemy2509 yan komşum arabasını da besigine aldı ve çok memnun kulanislida ben sepet beşik aldim 6 ay snra da yokyo beşik Alcam annem şimdiden alcakti ama tasincm die aldirmadim
gizemy2509 ebrr1048 Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah güle güle kullanın şimdiden 🙏🏻 Bende almayı düşünüyorum da kararsız kaldım
ebrr1048 gizemy2509 amin inşallah teşekkür ederim ☺️ Tavsiye ederim diğer mağazalardaki baktıklarıma göre oldukça sağlam
Ghy gizemy2509 teşekkürler arabasını da aldım. Araba da şık güzel travel sistem ama evet kaba biraz 🙈😅 beşikte güzel tavsiye ederim hem boyutları güze büyük hem hafif bir yere giderken kolay taşınır
Glbnpk gizemy2509 2 aydır bebekle kullanıyorum. Zaten severek beğenerek almıştım. Çok memnunum. Şu an beşiğin yanından yazıyorum. 😅Pişman olmazsınız. ☺️
hazal1991 gizemy2509 ben kullanıyorum şu an bebeğim 4 aylık ve çok çok memnunum ağladığı gibi elimi uzatıp alıyorum baya rahat
Burcu4135 gizemy2509 bızde aldık kurduk cok kalitelı, saglam ıyı kı almışız diyorum. Tavsıye ederım kesınlıkle
momsturk gizemy2509 benim de alacağım bu olacak biraz beklemedeyim. Bir de buna yakın elele madre yi gördüm fiyat olarak bir tık daha düşük. Ama ikisine de bakma şansım olmadı
gizemy2509 momsturk Ben yoyko düşünüyorum çevremde de alan çok burda da bi sormak istedim açıkcası memnun kalan var mı diye ☺️