Pelink67an Merhaba 6+5 günlük doktor kalp atışını duyamadı sonlanmış gebelik dedi Sonra Sonra çamlıca medipolde Dr Ayşe kavasoğluna gittim karından baktı kese boyutu gatey iyi yolk kesesi göründü dedi perşembe günü gel kalp atışı için dedi ama alttan muayene yapmadı acaba bir sıkıntı mı var
Denizfdn Pelink67an cnm belki dogrudur alttan muayene istege bagli yapiyolar bende 8 haftalikken kese bebek kalp atisi duymustum insallah rabbim sizede duymayi nasip eder
UrasEgeBabysMom Pelink67an Kalp atışı için daha erken 7-9. Haftalar arasında duyuluyor, endişelenmeyin.🙏🏼🌸
Nrshakgl Pelink67an Bende aynı şeyi yaşadım. Şuan 22. Haftadayız yolk kesesinden 4 gün sonra duyduk kalp atışını
Mimik Pelink67an gercekten cok sinirleniyorum, bizler eoktor olmadigimiz halde, daha erekn, 9 haftaya kadar duyamayabilrsin diyoruz… Ama koskica doktor, “kalp atisi yok hadi git” diyebiliyor… o gebeligin sonlanmis diyen doktor kimdi?…
Mimik Pelink67an birinin tavsiyesi uzerine oraya ben de gitmistim bekarken, kist problemlerim vardi… doktorun kim oldugunu hatirlamiyorum ama, birdaha önünden gecmedim… Birde camlica erdemde bir doktor…
Makif2112_ Benimd sat 9 hazirandi 6+4 te duymamıştım geç döllenme yani canını sıkma böyle doktorlara sinir oluyorum