annesinin_beybisi Adalina09 evet ikisini karıştırdım ama youtubede ince ölçekli olanla degil kalın ucu olan enjekterön ucuna göbek için olan ucu takti onunla yaptı ben de hiç dozuna bakmamisim öylece vurdum en iyisini hemşire yapsın bir de ise yaramaz falan
Adalina09 annesinin_beybisi Stres yaparsan yaramaz çünkü ben o iğneyi kullandım 2 yumurtam vardı ikisi de çok güzeldi çatlatma iğnesi oldum o ay nedendir bilmem herşeye ağladım herşeyi kafama çok taktım.olmadi maalesef zaten ikisi karıştırılıp öyle vuruluyor iğnenin kendi 75lik olabilir yanlış bişey yapmadın yani
annesinin_beybisi Adalina09 benim de her ay yumurtlama çatlama oluyorkendiliğinden ama gebe kalamıyorum döllenmede bir sıkıntı var sanırm . çok stresli bir hayatım var ama elimden geldiğince sakın kalmaya çalışyorum
annesinin_beybisi Busbesir yok seninkisi öyledir de benim vurulduğum iğne yumurta geliştirici . çarşamba günü kontrol edicek yumurta gelişmişse catlatma iğnesi vericek
annesinin_beybisi Adalina09 ben de rahim filminden sonra olur diye umutluydum ama olmadı 26 haziranda cekildim