Adalina09 20+3 olduk daha hiçbir şekilde hissedemedim 16.haftamda hissetmeye başladım şuan kıpır kıpır diyenleri gördükçe çok endişeleniyorum 😏
Rosaa21 Adalina09 20 +1 içim kıpır kıpır gece uyutmuyor ama endişelenme ilkinde benimde geç hissettim
Ankakusu35 Adalina09 bende şimdi post açıcaktım yarın 24 hafta oluyorum hıçkırık dışında başka hiçbirşey hissetmiyorum üstelik 2. Gebeliğim çok endişeliyim kızım böyle değildi tatlı yiyip sola uzanıyorum yine aynı hiç tepki yok :(
Umudun_annesi123 Adalina09 17 haftalıkken bebegimi iki kere hissettim şimdi 19+5 im hissetmiyorum normal mi acaba
Adalina09 Bilinmezinannesi randevu aldım cuma gününe bakalım ne diyecek çok korkuyorum bir sorun mu var diye
Adalina09 Rosaa21 hiç hissedemedim bide hamileliğim çok sıkıntılı geçiyor oskpar iğne kullanıyorum kan pihtilasmam var diken ustundeyim
Dugisim Ankakusu35 benim de kızım 13 haftadan itibaren sürekli hareketliydi şimdi 23 haftalık oğlumu bekliyorum arada bir tekme hissi oluyor ne çikolata ne yemek ne istirahat hiç farketmiyor oynamıyor. Ama çok şükür sağlığı yerinde. Bazı bebekler tembel galiba ya da sakin. Doktor normal diyor.
Adalina09 Su123 Bı diyorum sakin oluyum etrafa bakıyorum ben 16 da hissettim şuan kıpır kıpır deyince korkuyorum.gece uyanıp haraket etsin diye bile bekliyorum.ne uyku düzenim.kaldi ne huzurum
Ankakusu35 Adalina09 bu gece kalktım çikolata yedim dörtte su içtim iki hıçkırdı durdu bende gidicem doktora inşallah endişe edicek bir durum yoktur inşallah sende tez zamanda hissedersin düşünmekten insan uyuyamıyor
gage Adalina09 o kadar iyi anlıyorum ki.burada yazanları gördükçe daha çok strese giriyorum.tekme atıyor, hickiriyor, dönüyor diyorlar.gunlerdir uyuyamıyorum.benim de Çarşamba günü randevum var.umarim bebeklerimiz çok sağlıklıdır🙏🙏
Syda01 Adalina09 aynı haftadayiz ben de 16 haftalıkken çok az hissettim pit pıt şeklinde sonraki zamanlarda azaldi gündüz pek hissedilmiyor gece de cok az ilk gebeliğin olduğu için gec hissedebilirsin diyorlar
Nergisseher Adalina09 ben 16 haftada hissetmeye başladım 20 olduk eşim bile hıçkırıklarlarını hissetti 🐣