1aleyna2 Kızlar tahinci olduğumuz için bebeğime bebek odası almadım anne yanı beşik aldım birde eşyalarını koymak için şöyle iki kapaklı dolap istiyorum uygun fiyatlı dolap önerisi olan var mı alan kullanan
Hacerdnc 1aleyna2 letgo dan bakabilirsiniz uyguna var. 2 gün önce ben aldım 50 tl ye buldum dolap sapasağlam çizik bile yok o derece.
Aynur-13 1aleyna2 a101e bakabilirsin iki kapaklı değil ama 3 kapaklı gelmişti geçen gün bende ondan aldım 350 tlydi
bahtnurr1 1aleyna2 A101’e gelecek yakında canım bence çok iyi fiyatı , rafı iptal edip eşine askılık yaptırabilirsin broşüre bak istersen
Aycnnn 1aleyna2 bizde tayinci olduğumuz için çok iyi birsey almadım açıkçası a101 den 350 tlye aldım en azından batıdan doğuya doğudan batıya 2 tayin kurtarır diye çok pahalı alma tabi bu benim fikrim çünkü bavulumuz sırtımızda yaşıyoruz
1aleyna2 Aycnnn aynen bende öle düşünüyorum normal dolap fiyatları çok pahalı olmadı alacağım bu dolabı
Zeysezer 1aleyna2 ben iki kapaklı trendyoldan aldım 650 TL kurulum bize ait tabi tam bir çocuk dolabı