busranr06 Kızlar kullanan anneler yorum yapabilir mi, gümüş kapak gerçekten işe yarıyor mu önerebileceginiz marka hangisi? 925 ayar olması kafi mi, göğüs kalkanını meme ucu olmayanların kullanmasını öneriyorlarmış sanırsam yara iyileştirici etkisi var mı?
milayerli busranr06 ilk emzirdigimde çok yara oldu gümüş kapak kullandım mucize gibi bir şey gerçekten ilk 4 Ay hayatimi kurtardı. Ama bana lansioh göğüs kremi vs hiç geçirmedi. Hakiki zeytinyağı sürdüm gümüş kapağı kapattım 3 saatte yarılıp kanayan göğüs ucum geçti düzeldi emzirirkende acımadı. Eskiler zeytinyağı sürermiş zaten. Gümüş kapakta iyileştirici özellik varmış tavsiye ederim sorunsuz bi daha yara olmadan emzirdim hep
Pambix busranr06 Ben gümüş kapak disinda herseyi kullandım ama yara varsa göğüs kalkani silikon göğüs ucu aslanise yaramıyor bebek emdikçe meme ucu çok acıyor. Bende bu sefer gümüş kapak almayı düşünüyorum
busranr06 milayerli yaa evet zeytinyağı çok mantıklı gerçekten ben de alayım o zaman gümüş kapak çok arada kaldım malum fiyatları 400tl falan olunca gereksiz olmasın diye düşündüm ama gerekliymiş teşekkürler 😇
Hilal-95 milayerli ben hamılelğımo öğrendim günden beri yap sürüyorum göğüslerimede sürüyorum acaba bi işe yararmı sonrası için zeytin yağı sürüyorum sadece masaj yapmıyorum inşallah yara olmaz snrasında çatlak olmasında diye sürüyorum ben
busranr06 Pambix evet şimdi bile çok hassaslaştı değince bir yere ağrıyor o zaman kim bilir nasıl ağrır diye düşünüyorum siz de alın kesin madem memnun kalmadınız diğer yöntemlerden
1_elif busranr06 benim yengemde göğüs ucları kopacak derecede sallanıyordu bebek sutle karısık kan içiyordu resmen almadıgımız krem yapmadıgımız sey kalmadı aglayarak emzırıyodu en son gümüş kapakla care bulduk kendimde de gümüş kapak kullanıcam
busranr06 [silindi] kalkanın iyileştirme özelligi yokmuş sadece temas olmaması açısından kullanımı öneriyorlar inş gerek kalmaz ama tedbirli olmakta fayda var
busranr06 1_elif herhangi bir farkı yok dimi diğerleriyle arasında bazılarıı cok yuksek fıyat gerçekten
1_elif busranr06 etki acısından fark oldugunu sanmam çünkü aldık biz 120 liraya yengem kullandı baya etkiliydi
milayerli Hilal-95 bilemedim canım ama mutlaka faydasını göreceksindir. Zeytinyağını doğuma son 1 ay kala yapsan bile faydasını görürsün göğüs icin en azından 😊
Zehra9616 busranr06 gümüşün yara iyileştirme hızı cok yüksektir yara merkezlerindede gümüs ağırlıklı ilaclar kullanılır bu yüzden tavsiye edilir ve işinize yarar emin olun 😊