Evet cok şükür bende buraya miniğim geldi yazabildim . Düşük tehlikesi , rahim kısalığı kanda crp yüksekliği , idrar yolu enfeksiyonu , hemoroit bunlar hatırladığım uzun süren hamilelik zorluklarımdı bulantı vs yi saymıyorum Çok şükür bitti . Miniğim geldi :) gelelim konuya 2 cm açıklık fark etmişti doktorum o açıklığa baktıklarındaki iğrençlik sebebiyle yani bana göre o vajinal muayne cok zor ben yapamam yani kaldıramıyorum alttan ole ellenmeyi canımı yakıp çok üzüyor her neyse bu sebepten doktorum doğumun başladı bunu yapıcaz bir iki güne en geç gelir zaten gelmezse suni sancı falan artı bu sekilde ölçmeliyiz diyince ben sezeryana döndüm kızlar yapamayacağımı düşündüm evet şuan ağrım var dikişlerimden dün sabah doğdu minik bu saate kadar hala çok çok ağrılı yra sonuçta ama desenizki o muaynemı bu acımı ben psikolojik sebepten bu diyorum acısı bence bunun çok ama duygu olarak o çok kötü . Neyse kızaca biz kavuştuk merak ettiklerinizi yanıtlıyım kendimden biliyorum insan çok soru soruyor😂