Fatmakyvrgn Regl 5 gün gecikti. Halsizlik,uyku,kilo almak,iştah açılması,sık idrara çıkmak,sinir,ağlama…
busraaa95 Fatmakyvrgn bende çok gaz olmustu. Karnımda şişlik göğüslerimde sertlik hissetmiştim. Test yapmadan iki gün önce gözlerim kararmıştı bayılacak gibi olmustum. Bence bi test al yap ben bile heyecanlandım su an 🙈
muge1661 Fatmakyvrgn benim bugün adet günüm henüz olmadım, ama eğer hamileysem belirtilerim, sol kasıkta batma var. Arada bele vuruyor . Sabah erken gebelik testim çok silik çıktı. Kimyasal gebelik olabilir diyorum bekliyorum🤷🏻♀️
milayerli Fatmakyvrgn 3.hamileliğim hepsinde aynı şeyi yaşadım ilk dönem ilk belirtiler olarak. Uyku hali, göğüs hassasiyeti 🤭
ilkgozagrimhavinim Fatmakyvrgn göğüslerimde batmalar olmuştu. Her ay adet öncesi yaşadığım ağrı gibi değil, biri iğne batırıyomuş gibi devamlı batmalar. Ve karnım aşırı şişti, gazdan büyük ihtimalle.
Fatmakyvrgn busraaa95 kabızlık war bende şişkinlikte war ama göğüsümde herhangi bir değişiklik söz konusu değil test yaptım ama negatif çıkıyor
Uyumsuzzz Sağ kasıgımda ağrı vardı ve sık iftara cıkıyordum karnımda da adet sancısı gibi bir ağrı vardı ilk belirtiler bunlar adetim 7 gün gecikti pozitif çıktı ☺
Ayum21 Fatmakyvrgn adetim 4 gün geçti sık idrara çıkma ani hareket sırası kasıklarda batma vajinal akıntı halsizlik iştah da artış kokuya karşı duyarlılık
Denizfdn Fatmakyvrgn halsizlik kusma ogurme istedigi sinir durduk yere sacma sapan yiyecek istegi gece uyuyamama sabah kalkamama idrarda koyuluk koku
yerimseniben34 Adet sancisi gibi agrilar yasadim uyku hali ve yorgunluk bide mide yanmasi olmustu bende Rabbim gonlumuze gore nasip etsin insaAllah
PrensesFiona Adet olcakmış gibi ağrı normalde adet olduğumda bile o kadar ağrım olmuyordu. Gaz sancısı, göz kararması. Göğsümün içten içten batması birde
suheda-kukrer98 Fatmakyvrgn bir haftadan fazla süren ishal , aşırı sinir ve duygusallıkla anlamıştım , adetim bir gün geciktiğinde de hemen gidip kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim ilginç ama bence bir şekilde hissediyorsun