Deletedmom93428 Semaarya neyse evladım için her şey 😁 gideym annemi arayaym da değerini bilmemişim diye ağıt yakayım😁😁
PrenslerveAnnesi Deletedmom93428 kız ne şaşıyorsun 😂😂dikilecek bölüme vuruyorlar o bölüm uyuşuyor sadece dikiyorlar acı hissetmiyorsun@
Tosbik06 Semaarya hayır hala sizi var . Birde kaynanamda olduğum için rahat değilim temizliğmi iyi yapamıyorum aciksacsi 🥺
Semaarya Deletedmom93428 ya ilerde ben de kızıma anlatacam değerimi bil seni bağıra bağıra dünyaya getirdim ben diyecem😅😅
Semaarya Enesinannesiyim doğum yarım saat sürdü galiba benim korkumdan o da ikinamadim dayanamadım sanciya ağladım hemşire ve doktor karnıma bastiriyo ikin diye o an gerçekten çok kotu ama bebek çıkınca rahatliyodun
ilkgozagrimhavinim Semaarya şuan nasılsınız peki? Dedikleri gibi normal doğumda doğumhaneden yürüyerek mi çıkılıyor?
Semaarya ilkgozagrimhavinim aynen yürüyerek çıktım hemen şuan iyiyim sadece otururken zorlanıyorum dikislerimden dolayı
pamukkizimm Semaarya doğum sancısı nasıl bir ağrı nerende ağrı oluyor bir de gerçekten çokkkkkkk mu dayanılmayacak kadar kötü ölüm kadar mı yani gerçekten
Semaarya pamukkizimm ömrümden 5 yıl gitti diyebilirim ben cesaretsiz bir insanım ama ben dogurduysam başkaları da doğurur diyorum
metehaninannesiii Mehahesug kişiden kisiye degisebilir bu yani tam rahatladim derken canli canli uyusturmadan dikildiğini hissetmek daha bi aci
metehaninannesiii Mehahesug cevremdekiler o sekilde söyledi ve gecen hafta kuzenim.dogum yapti ondan da aynisi olmuş
Crnbzkrt Semaarya normal doğum için neler yaptınız öncesinde hamilelik boyunca ve Meryem ana otunu kullandınız mı
Semaarya Crnbzkrt inanirmisin hiç bisi yapmadım yürüyüş bile yapmadım hiç hatta karantinadan çıktım 5 gün sonra doğurdum