lavininannesii ErdemirinAnnesi ben daha doğum yapmadım ama kantaron yağı ve soğan sürüyordu eltim. Soğanı ortadan ikiye bölüp göğüslerine sürüyordu işe yarıyor diyordu bi deneyin isterseniz. Çok geçmiş olsun 🌸
Prenses_Prens lavininannesii soğanı bende doğumundan iki hafta önce başlayıp sürücek belirli aralıklarla faydasını gören çok olmuş duyumlarıma göre
buiyimi Prenses_Prens ben zeytinyağ sürüp poşet kapattım çok iyi geldi ama bebeğin emme şeklinden mi bilmiyorum yarıldı yine uçları damağı ile eziyor galiba 😥
Prenses_Prens buiyimi sürekli sürmek gerekiyor birde göğüs pedi daha kötü yapıyor hava almıyor ben sanırım 4 ay o zeytinyağlı mendillerle gezmiştim göğsümde
Flower_000 ErdemirinAnnesi canım çok geçmiş olsun eğer yeni doğum yaptıysan emdikçe iyileşiyor ve kendi sütünü öyle şık ve meme ucuna etrafına sur en iyi yöntem
Zehra9616 ErdemirinAnnesi gumus kapak neden kullanmadin al hemen gecte olsa cabuk etki eder gecmis olsun
1aleyna2 ErdemirinAnnesi kaynamış soğumuş suya 1 çay kaşığı karbonat dökün onunla silin gögüs ucunuzu sonra kantoran yağı sürün