Deletedmom93428 Oy Edoşummm.. 38+6 olduk bugün, heyecanla, korkuyla, kaygı ve mutlulukla daha bir çok duyguyla bekliyorum bende oğluşumu 🥲 Son günlerde bazen ne hissedeceğimi bilmiyorum, çok enerjikken bi anda kaygılanıyorum ya da sıkılmaya başlıyorum.. Kendime uğraşacak birşeyler arıyorum, ki eşim evdeyse ona sarıyorum 😅 Birde derdim var benim aylardır annemlerle görüşmüyoruz.. En son gidip konuşacaktım annemle, ama o çok sevdiğim kayınvalidem kaynanalık yaptı yoluma taş koydu (İroni yapmıyorum gerçekten aramız iyiydi) 🙃 ama o günden sonra ona da iyi olamıyorum, eşim üzülmesin diye sesimi çıkarmıyorum ama patlamam da yakındır. Ben ikizler burcuyum, dengesiz değilimdir ama anım anımıda tutmaz saygımı bozmam fakat benden göreceğide var yani 😌 onun yaptıklarının hesabını soracağım ama gününü bekliyorum Rabbim büyük 🤲🏻 İşte böylee.. Oğluşumu beklememin yanına birde böyle bir karmaşam var işte. 😌 Her gün acaba bugün doğar mı diye heyecanla bekliyorum, bazen ya yetemezsem diye korkuyorum.. Daha biiiir sürü şey.. Bende biraz uzun yazdım kuzum kusuruma bakma, bi an sen öyle içini dökünce bende dökeyim dedim benim konuşacak kimsemde yok çünkü 😶 Herşey bir kenara sağlıkla, sağlıcakla alırız oğluşlarımızı kucağımıza İnşallah 🤲🏻🥰😌💙