Gulo8984 Gudigudi yogurtta sütten yapılmıo mu nie sütten daha faydalı dioki doktorlar ikiside aynı kalsiyum bence
Gudigudi Sutu her gun iciyorum tolare etsin diye. Bugun yogurt da yedim hic yemiyor degilim ama cok nadir iste. Doktorum her gun 1 kase deyince sizlerin ne dusundugunu ve doktorlarinizin ne soyledigini merak ettim kizlar. Cok cok tesekkur ederim yorumlariniz icin😘
Gudigudi Dilekkkk genelde hazir pastorize sut olmakla beraber gunluk sut de alip kaynatip iciyorum. Malum uzmanlar bile ihtilafa dusmus durumda hangisinin yararli oldugu konusunda. Ben de her telden caliyorum😊
Gudigudi Dilekkkk gunluk sut aliyorsan mutlaka kaynat canim. Soguk seviyorsan da kaynamis sogumus olsun. Ama marketten aldigin pastorize sutu istedigin gibi ic sikinti olmaz.
Mevasu Bende yogurt yiyemiyorum ama ayran yapiyorum ogle yemeklerinin yaninda yada aralarda soguk soguk iciyorum..sonuca bir kaseden fazla yogurtla bir surahi ayran yapip iciyorum aybi kapiya cikar sanirkm...yada kozartma yapip oyle yiyorum.. Birde ben sut yumurta sarisu katip iciyorum..acaba bir zarari olur mi Bu aralar da acana normal yerine bildircin yumurtasinin sarisini atsam daha faydali olur diye dusunuyorum..siz ne dersiniz...
Minnakkkk Gudigudi ben yoğurdun ıcıne salatalık semız otu ve cevız ekleyıp yıyorum 🙂 semiz otu omega 3 kaynağı hepsı bı Aarada bı öğün oluyor benım ıcın koca bı kase hemde tok tutuyor 😀
Gudigudi deletedmom6295 ayran iciyorum ama tuzlu seviyorum. O da odem yapiyor :/ zaten balon gibiyim. Yine de o sekilde tuketmeye calisiyorum
Hira Gudigudi yerini tutmaz mı dedi 🤔 banada doktor ya 3 bardak süt iç yada 3 kase yoğurt ye demisti 🤔
Gudigudi Hira evet canim oyle dedi valla. Yogurt sute gore daha yararliymis. Yiyebiliyorsan yogurr ye.
Gudigudi Hira off gunde mii🙁 cokmus. Aynen canim es degerde degilmis ama ikisi de kalsiyum deposu sonucta. Sut de cok faydali.