Selam kızlar belki sizlerde önümüzdeki haftalarda bu hastanede detaylı yaptıracaksınız ve görüş arıyorsunuzdur. Ben dün yaptırdık ve yaptırmadan önce forumda belirtilen yorumları okumuştum. Cogunlukla, az dk sürdüğü, ilgilenilmediği foto ve cd verilmediği kısacası memnun kalınmadıgı yazıyordu. Ama ben yine de doktorumun önerisi hastanede yaptırmam oldugu için gittim😅 pişman olmaktan endişe ediyordum tabi ki. Ancak cok şükür çok güzel gecti. Doktor hanım sağolsun herşeyine ilgi ile baktı benımle iletişimi cok iyiydi. Bebeğin sağlıgına baktıktan sonra eşimi de içeri alıp bebeği bize göstermek için baya efor sarfetti. Sağolsun kızımız yüzünü eliyle kapatması yetmezmiş gibi ayagıyla da yüzünü kapatıyordu😅 doktor hanım beni yan cevirdi düz yatırdı allem etti kallem etti bi şekilde o ayagı yüzden çekti ve bize görüntü sunabildi😍 yarım saat kadar kaldım içerde. Sonrasında da cd ve dosya içinde bilgilerini verdi. Sizlere hastanedeki detaylı hakkında olumsuzların yanında olumlu da bir hikaye bırakmak istedim. İnşallah güzel şeyler duyarsınız Allah hepimizin kucagına sağlıkla almayı nasip etsin❤️