Destinaa kesinlikle ve kesinlikle önden arkaya doğru su dök malesef ki klozet lerde su arkadan öne geldiği için ordaki bakteriler öne gelip enfeksiyon riskini arttırıyor.. Bana sil dediler yıkamayı önden arkaya yap demediler bilemedim ve havalarda o sıra çok sıcak olduğu için ufak Bi enfeksiyonum oldu malesef. Ne kadar çok kuru tutarsan o kadar rahat olursun ve çabuk iyileşirsin. Gerekirse saat başı ped değiştir güzelce ılık suyla yıka, gazlı beze batikon döküp pansumanını yap güzelce ve uzaktan tutarak saç kurutma ile yine ılık hava ile kurutmalısın. Birdeee dikişinin olduğu tarafa oturma emzirirkende mesela sırtını iyice destekle, altına mutlaka ama mutlaka yastık al ve bacağını altına bük dikişine dik olarak oturmamalısın. Evet bebeklerimiz iyi olsun yeter ama biz iyi olmazsak onlarla tam güç ilgilenemiyoruz iyileşememek moral bozuyor.. Ben 1hafta çektim iltihap acısını, idrar yakmasını başkası çekmesin. Yani en az 10gün evde prensesler gibi takıl dikişlerine çook iyi bak sonra çok daha rahatlarsın