Dilek_erduann Kızlar 38+4 haftalık hamileyim ssvd adayıyım 2 cm acilmam var acilmam hızlansın diye yürüyorum ama bacağımın vajinama birleşim yerine adım attıkça kramp giriyo neden olabilir
Mom789 Dilek_erduann ay soruna cevap olmayacak ama merak ettim kac yil ara verdin ay gebelik icin ona gore 2.dusunuyum🙈
Reyyanmerve Dilek_erduann bana göre kramp girmesi normal boş bol squat cekın sezeryan olmuşsunuz daha önce sımdı nasıl normal doğum yapacaksınız
BurcuArslan Dilek_erduann sezaryen dikişleri etkileniyor olabilir canım belden asa duşa gir biyere tütününün eğilip kalkmaya bak yada çocukların zip zıp topu varsa onda sağa sola hafif çember hareketi yap
Dilek_erduann Mom789 21 ay olacak aralarında inşallah doktorum ssvd deneriz dedi bu arada 2 sezaryenim var bu üçüncü hamileliğim
Mom789 Dilek_erduann hmm nerdeyse 2 yil yani tesekkur ederim canim hayirlli dogumlarin olsun insallah rsbbim gonlune gore versin
BurcuArslan Dilek_erduann bende ssvd istedim 2 sezareyen 3. Gebeliğim doktorum olmaz 1 sezaryen yapsaydın olurdu dedi
Dilek_erduann BurcuArslan Doktorum dikişlerin iyileşmiş kalınlığı çok iyi deneriz son güne kadar olmazsa zorlamayiz dedi Allah’a bıraktım hayırlısı hakkımda
Dilek_erduann BurcuArslan Pilates topu var onun üstünde egzersiz yapıyorum gece 1 den beri aralıklarla evde yürüyorum bide ishal olmuşum wcden çıkamıyorum acaba doğum belirtisi olabilir mi
Hsbsk Dilek_erduann Allah yardımcınız olsun. Hastanede misiniz bu süreçte. Bende cok sanci çekip sezeryana döndüm ama dediğinizi pek yaşamadım her bünye farklı sonucta
Meleklerimmm3 Nerede hangi hastanede doktorunuz kim bnde 3 yıl aradan sonra doğum yapacağım ama Kocaelideyim ssvd destekleyen dr bulamadım denemek isterdim 1 sezeryanım var ikizler normal denemedim korkudan şimdi tek kızıma hamileyim 28 haftalık
Dilek_erduann BurcuArslan Allah razı olsun çok teşekkür ederim dualarınızı eksik etmeyin kimin duası kabul olur bilinmez
BurcuArslan Dilek_erduann 🤲 tabikide dua etmez olurmuyum Allah yardımcınız olsun bi dua vardı onu yazıp sağ koluna bağlıyorsunuz kolay dogum için biraz bekleyin onun adını bulucam size