Evettt ben ancak doğum hikayesi yazanlardanım oğluşum 5 buçuk aylık oldu bile kısa özet geçeyim diyeceğim ama zor olacak okuyanlara teşekkür ederim şimdiden ♥️33 . Haftada 2 cm açılmam vardı hastanede yattım ciğer geliştirici falan vurdular neyse bu küçük bir detay ama doğmadı benim sıpa 😅neyse artık ama her an bekle dediler doktor her hafta kontrole çağırıyor bende gidiyorum ama bebiş gelmiyor 😂 tam 38 haftalık oldum sabah 8 de kontrol var akşam böyle akıntı gibi çiş gibi az az bişeyler gelmeye başladı yarım saatte bir çamaşır değiştirip yatıyorum sabah kontrol var ya önemsemiyorum neyse böyle böyle sabah 5 oldu ama artık sancı da girmeye başladı hafif hafif eşimi dürttüm dedim kalk ağrım var yazık oda bişey demeden kalktı giyiniyor uyku sersemi dedim bekleyelim 3 saat sonra kontrol var yok bi gidelim dedi neyse görümcem bizde kalıyor onu kaldırdık falan taksi çağırdık tabii biz akıllı doğmaz bu diye çanta falan almadan gittik beni muayene ettiler alttan dediler 4 cm dedim benim suyum gelmedi doğum başlamış dedi acildeyiz ebe hemen beni doğumhaneue aldılar bu Arada saat 6 eşim gitmiş bu arada çantayı falan getirmiş yanıma geldi aldılar bu arada doğum odasına zaten tek kişilikti sonra işte öğlene doğurursun falan diyor güle oynaya çok sancım yok tabi sonra saat 9 da suni sancı taktılar bana ama ne sancı o saat öğleden sonra 4 e kadar çektiğim sanci ebe geliyor bakıyor diyor 7 cm tamam herşey güzel ama artık o sancı dayanılmaz bir hal aldı saat 3 buçukta 10 cm oldu ebe diyor ki saçlarına dokunuyorum ıkın yok anam çocuk çıkmıyor bir ara kafamı bi kaldırdım o can havliyle 8 tane ebe vardı başımda karnıma bastılar dedim çekin ellerinizi eşimi çağırın ben burdan gitmek istiyorum çünkü dayanamıyorum artık eşim geldi doktoru çağırdı neden olmuyor dedi kız mahvoldu görmüyor musunuz dedi doktor ultrasonla baktı e çocuğun kafası biraz büyük eşinizin çatısı dar bebekte biraz iri ama yapabilir diyor nereye yapacaksam ben 46 kilo hamile kaldım zaten zayıfım o bebek ben den nasıl çıkar artık zaten ölmek üzereyim bir ara bayılmışım zaten neyse ben artık doktora yalvardım 10 cm açıklıkla beni sezeryana alın diye zaten bel fıtığım var yapamıyorum artık dedim sanırım biraz dirayetsiz davrandım ama o acı çok kötüydü tabi herkesin aynı olmaz korkmayın beni zorla sezeryana aldılar sonda falan takmaya çalışıyorlar uyuştuktan sonra takın diyorum çünkü bir acı daha kaldıramam neyse spinal oldum bu arada o iğneyi belimden vurdu ama tüm ağrı sancı geçti Allah anesteziyi bulandan razı olsun ve sona yaklaştık 10 dakika sonra Yavuz Ege bebek dünyaya geldi 3500 kilo 51 cm ve onun ağlaması dünyanın en güzel sesiydi tabi şimdi ağlasa içim gidiyor çektiğim bütün acıya değdi ♥️ Rabbim size kolay doğum versin inşallah ♥️