ayzurz35 Hamisler yine 50 60 falan saydım benm çocuk coştu cidden neden bu kdr sert ve fazla atıyor bir sorun teşkil etmez umarım sizde durumlar nedir not 29.haftaya giiryorum
Mavi34 ayzurz35 ac olabilirmisin bende şeker hastasiyim.acken çok sert vuruyor bebeğim genelde ben tokken uyuyor.😀
Oyakpln ayzurz35 yarın bende 29 oluyorum deli gibi tekme atıyor istemsizce bağırıyorum aşırı hareketli canımı da yakıyor ama durunca acaba bişey mi oldu diyorum :)
Dilekleklek ayzurz35 ayyy 26. Haftaya girdim benimki de artik bi yerde oturunca falan vuruyor insanlar goruyo sabip utaniyorum 😁😁 daha da siddetlenirse ayvayi yedum desenize 😁
ayzurz35 Mom9272 Ya valla gebelik şekeriden dolayı tatlı bile yemedim normal sebze yemeği falan yoğurt çok az da çilek
ayzurz35 Oyakpln Ya bazılarının tam tersi çok haretkli değil neye göre acaba bu yani hareketlilik neden sorgulamaya başladm😘
Oyakpln ayzurz35 hahaha bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor onu hissetmek doktora her gittiğimiz de içeride partiliyoruz diyor doktor😂
Emine_clk01 Zyneepemree ben de 33+4 üm kızım bazen inatçılık yapıyor ne yersem yiyim kımıldamıyor bazen de yemek vakitleri uyanıyor canımı alacak nerdeyse göbeğimden fırlayacak😀
Merakettiklerim ayzurz35 37+5 haftalık oldum ama içerde işi bitmedi oğlumun, ne iş yapiyorsa bu kadar 30. Haftadan itibaren aşırı güçlü tekmeler yiyorum paşam güç denemesi yapıyor 😁
Morvy ayzurz35 38+3 haftalığım benim kızımda öyle akşam 10 da bir başlıyor gece 2 ye kadar o yorulmuyor ben yoruluyorum ve canımı çok yakıyor artık kemiklerim kırılcak diye korkuyorum sanırım çok güçlü bir kızım var🥴
Morvy ayzurz35 gün içinde tek tük hareket ediyor çok canımıda yakmıyor bir kere saymaya başladım öyle ama akşam 10 dan sonra saymak mümkün değil okadar hareketliki biryerden sonra bıraktım saymaya çünkü durduğu yok 😄
Samyeli008 ayzurz35 21.haftamdayım ve 2 gündür hareketleri azaldı, acaba normal mi? Sizin o haftalarda nasıldı?
ayzurz35 Samyeli008 Üç dört gün atmadığı olmuştu o haftalarda aşırı normal biraz bekleyin 24 ten sonra tam düzene girer
Zyneepemree Emine_clk01 benim canım oğlum içerde çok bunaldı herhalde gecesi gündüzü yok yorulmada yorulmuyor 😂
aselnannesi ayzurz35 34+5iz tekmeler ve haraketler çok can yakıyor birde benim kız çok oynak olduğu için hemen bir müzik sesi veya ritmik biseyler duysa sanki içerde dans ediyor 😂😂😂😂