Kaderberatmelek Baharsavas 39+0 son 7 ben sezaryen istiyorum ama eşim normal yapacaksın diye tutturdu 😏 3.cü doğumum ama korkuyorum hiç böyle hissetmemiştim ilk bebekte bile
Reyhandmrl Baharsavas uygulamaya göre 33 gözüküyor . Bu korku panik atakla nasıl olacak hiçbir fikrim yok :(
Ayselik7c Baharsavas 37+5 normal doğum olucak eğer bı durum olmassa Allah in izniyle inşallah ama şuan için alt tarafta aşırı baski ve sürekli tuvalet ihtiyacından bide hafif belden kasiklardan damar çekilir gibi bı ağrı var o kadar
Eylem_kaya07 Baharsavas Açılma olmuyor sancı görünmüyor nstde kanala inmemiş 🤦 geleceği yok bu bebeğin 41 haftaya girecek pazar günü 41. ,E kadar bekliyorlar devlet hastanesinde o yüzden pazar günü yatış verilip suni sancı ile doğum başlatılacak
kalbimin_cicegi Baharsavas Eylül 20de kavuşuyoruz inşallah 🤲🏻 bir de covid oldum bir atlatsam rahatlıyacağım 🙄
Smyyetekeli Baharsavas çok şükür iyiyiz 13 günlük olduk bile zor ama mükemmel bir süreç herkese nasip etsin rabbim sağ sağlim alsın herkes kucağına bebişini 🤲🏻🥰