merveinac55 Zelsonr amin hepimiz in inşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin evet Alin Duha 🕊 sizin ? 🥰
Zelsonr merveinac55 Amin canım. Maşallahhhh Adıyla yaşatsın Rabbim 🤲💕 Bizde Alparslan koyucaz canım 💙
Baharsavas Iremsude suan kusmam var acayip baskı ağrı var baş ağrısı var bugün pek iyi değilim 🙁 doğum belirtileri nasıl oluyor tam olarak bilmiyorum 🤷🏼♀️
Baharsavas Kara1833 zaman hızlı geçiyor emin ol canım Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah ikinizede
Baharsavas sedanur4004 hayırlısıyla inşallah gelsın bebiş sezeryan aslında cok tercıh edilıyor bu aralar
Baharsavas Darling_04 geçiyor yaa som günler iste ağrılı oluyor baya 😢 tadını çıkar hamileliğin herseyın sonu geliyor anı yasamak gerek 🥰
Kbra_em Baharsavas ilk oğluma hamileyken yürüyemiyordum fıtık olabilir dedi doktorum normal yapamassın dedi o yüzden sezeryan oldum. Şimdi 2.gebeliğim o yüzden buda sezeryan.
Eylem_kaya07 Baharsavas yine doğuramadım hastaneden geliyorum şimdi 0 sancı 0 açılma pazar gününe kadar dogmazsa pazar günü yatış verilecek suni sancı ile başlanacak 41 olacak pazar günü o yüzden
Baharsavas Eylem_kaya07 ya cok kötü olmuş yaa neden doğum olmuyor söylemiyorlar mı merak ettim bende 😔