Aysunozb Kız ve erkek bebeklerinizde yaşadığız belirtiler nelerdi kızlar :) yemek içmek, dış görüşünüş, cilt vb kesin belirleyici dediğiniz şeyler var mı 🤗🌸
Melakya Aysunozb kızım var cok rahat gecırdım asırı tatlı yedım ve cok kılo aldım suanda erkege hamıleym mıde bulantım oldu tatlıdan be bırcok seyden tıksındım kılo alımım yavas 🥰
YuvarlanamayanPandaa Aysunozb erkek çirkinleştirdi kız güzelleştirdi erkekte genel kilo aldım kzıda göbegim ve popom büyüdü kızda ekşi yedim oğlanda tatlı oğlanda hep kustum kızda 3 ay kustum oğlanda normaldim kızda uykuya düştüm
Melos1 Aysunozb valla mide bulantım cok olmadı 6. Haftada basladı 9. Haftada bitti ama sadece sabahları aç karnına oldu yemek yiyince geçti. Hep ekşi yedim kızın olucak dediler ama Allah kısmet ederse oğlum olucak🥰💙
Zeynep4337 Melakya Benimde kızım olacak tatlıdan tiksindim hiç yemiyorum hep ekşi yiyorum ve midem bulantım çok oldu.Kışıye göre degişiyo sanırım
gokcekocyigit07 Belirtilerin cinsiyet ile hiç alakası yok, her 2 kızımda da bambaşka şeyler yaşadım, hatta şu an beni gören aaa oğlun mu olacak diyor, oysa ki yine kızım olacak, her gebelik, her bebek farklı 🤗
Hilallkavruk Melos1 bende aynı belirtilerleyim kız denildi 16 haftadayız bakalım sonradan değişecek mi🙈
Zeysezer Aysunozb oğlum olcak bulantılarım geç başladı 10. Haftadan sonra 14de bitti. Çok aşırı baş ağrısı yaşadım. Sivilcelerim geçti 😁
Emineekyl Zeysezer benimde mide bulantılarım azaldı şuan 14.2 haftadayim cinayet belli değil daha doktara kaçıncı haftada gitsem belli olur cinsiyeti bebeğimin
Elifgoktug1 Adapte34 bence alakası yok oğlumda ben 3 ay ac yattım nerdeyse yediğim.çıktı yediğim cikti geri kalan aylarda da kustugum cok oldu doguma kadar çektim bulantıyi 😪 ayni şekilde ablamda kızında çok rahattı oglunda 9 ay çekti bulantı dan başka bir arkadaşım kızda çok bulantı yaşadı oglunda rahattı gebelikten gebeliğe fark var bulantı kiz erkek alakası yok
Avsanem Oğlum olacak Hayırlısıyla ; benim cildim güzelleşti garip bir şekilde , klişenin aksine ben sürekli limon aşeriyorum tatlıyla aram yok . bebebğim sağ tarafımda zor bi gebelik geçiriyorum , karnım yuvarlak ve öne çıkık dik , gören herkes erkek diyordu . Hayırlısı olsun kız erkek fark etmez önemli olan sağlıklı olması🙏🏻
Zuzui9 Avsanem bende cocuk solda henuz cinsiyyeti icin erken cok merak ediyorum solda olunca kizmi oluyor yoksa erkekmi
Melos1 Aysunozb ha bide güzelleştim😂 bi tek dudağımda uçuk bitmedi biri cıkıyor biri geçiyor ara sıra çenemde ufak sivilceler cıkıp gidiyor😂 Çook şükür güzel geçiyor hamileliğim🧿
LivaveLeyla Aysunozb ilk gebeliğimde bu kadar ağrım yoktu 2019 ekim doğumlu kızım ve çok fazla yiyordum bu kızımda fena ağrılarım var ikinci doğumum olduğu için mi bilemiyorum ilk kızımda çilek aşermiştim bu kızımda çilek dondurma eylül doğumlu olacak bu kızım
bebegimizibekliyoruz1 Aysunozb mide bulantim olmadı cildim güzelleşmedi tatlı da aşerdim ekşi de aşerdim çok ağrı çektim hala çekiyorum oğlum olucak