meri2021 sel_ma tabikide bazı anneler erkenden hissedebiliyor o artık canlandı derler bizim orda hissedersin bende 16 haftamda kıpırtılar hissediyorsum anlam veremiyordum doktorumda olabileceğini söylemişti ilerleyen haftalarda daha sağlam hissedersin :)
meri2021 sel_ma bende minik minik hissettim benimde ilk gebeliğim ettafım daha hissetmezsin falan dedi sanki yalan söyleyecez :) sonra biraz kesildi 20/22 lerde dıştan görmeye başladım umarım gebeliğiniz sağlıklı ve mutlu geçer 🥰
Adapte34 sel_ma doktorum detaylıda tam net belli olur dedi hocam ben pipi görmek istemiyorum böyle kalsın dedim 😊 eşimde aşırı sever kız çocuklarını tabi işin şakası sağlıklı olsun yeter ❤️
bebegimizibekliyoruz1 Adapte34 20.haftama kadar sağımda hissetim son 1 haftadır da tam ortada 😂 erkek bu arada
Bir_tospik_beklerken Adapte34 31.haftaya kadar soldaydı bir iki defa sağa geçti belki ama şimdi sağda hep
sel_ma meri2021 maşallah ne güzel.bak aynı hisler oldu böyle bişeyin yalanı olurmu insanlar bi tuhaf 🤦♀️amin inşallah canım.rabbim sağlıkla.hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin
meri2021 sel_ma yaniiii aman kulakdan dolma bilgileri var bide herkesin neyse çok şükürki diyelim biz hayrlısıyla kucağımıza alıp görüp sevmekte nasip olsun 🥰 🤲🏻