Amineninannesiii Kızlar 17+1 haftalık hamileyim genitalimde 1 hafta 10 gündür sivilce şeklinde yaralar var çok açıyor kaşınıyor onlar ne olabilir
Lraybrs Amineninannesiii HPV virüsü olabilir. Yani genital siğiller. Belki de normal bir sivilcedir bilmiyorum :) . Siz Google den bir görsellerine bakın. Ona benzer birşeyse doktorunuza görünün. Ona göre tedavi verir.
Amineninannesiii Mom9272 ağda yaptım af edersiniz jilet de kullandım neyden kaynaklanmış olabilir ama hangisinden sonra oldu bilmiyorum hatırlamıyorum
Naramasal Amineninannesiii 28 haftamdayım artık bendede ilk zamanlar cıkmısdı doktorum cilt hastalıklarına görün dedi boşuna göründüm normalmıs hamilelikte şuan hepsi geçti inşallah seninkide geçiçek
Mom9272 Amineninannesiii cildiniz hassassa olabiliyor bazen canım mesela ağda yaptıktan sonra gözenekler açıkken duş almak buda yapabilir yada hormonal olabilir dilerseniz bir dermotolaga görünün losyon vs yazar 😊
Naramasal Amineninannesiii hayır hayır hiç bir zararı yok ama genede için rahat etsin istiyorsan dermotolojiye görün canım