Nilerkanc Az önce iç çamaşırım da kahverengi leke gördüm bir damla şeklinde sürüntü gibi fakir devamı yok peçeteyle de baktım onda da bişey gelmedi neden olmuş olabilir yaşayan var mo
Yesim1992 Nilerkanc bu haftalarda Benm de olmustu canm korkutmak istemem seni ama sonrasında kanamam olmustu en azından doktorunu ara söle yani ihmal etme 🤲🤲
gokcekocyigit07 Nilerkanc siz bilirsiniz ama hiç olmazsa arayın hastaneyi derim ki gitmeniz en doğrusu, Allah korusun herhangi bir durum varsa geç olabilir
Nilerkanc Yesim1992 Tamam tesekkurler Yarin gidecegim mutlaka doktora kendi doktorum ayrildi malesef doktorsuz kaldim suan tam yenisine randevu alacaktim.
Yesim1992 Nilerkanc ne demek canm allahım sağ Salim yavrularımızı kucagımıA almayı nasip etsin insallah 🥰🥰
Merve_0109 MyUniqueBaby Bende aynısı yazacaktım burdakı kimse doktor değil sonuçta sağlık sorununa neden burda çözüm arıyorlar hiç anlamıyorum ya benim başıma öyle bişey gelse herhaldee burası aklıma bile gelmezdi
MyUniqueBaby Merve_0109 Bir de şöyle bir şey var insanı rahatlatmıyorlar daha da panik haline sokuyolar o yüzden bence de buraya yazılmaz
Merve_0109 MyUniqueBaby Bazen öyle postlar varki ağzım açık okuyorum gerçekten ne bilim benim direk aklıma hastane gelir